NA RADOST BROJNIH FANOVA: Izašao dugoočekivani album Tonija Cetinskog "Kao u snu"!

Upravo ovim albumom, na jedan od najlepših mogućih načina, zaokružiće se dvadesetsedam godina duga karijera, jednog od najuspešnijih regionalnih pevača.

Izlazak albuma savršeno se uklopio i u drugi rođendan Magente 1, koji će Hrvatski Telekom ove godine proslaviti velikim besplatnim koncertom Tonija Cetinskog na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, danas od 20:00 sati.

Zagrebački nastup, kao i čitav album, donose novi zvuk, koji Toni već dugo promoviše na svojim koncertima, a koji su fanovi odlično prihvatili, ocenivši kako nikada nije bolje zvučao. Svi koji nabave svoj primerak albuma "Kao u snu", sami se mogu uveriti u čarobnu rapsodiju zvuka Tonija Cetinskog.

Iznenađenjima tu nije kraj, s obzirom će na koncertu Toni ugostiti i mlade zvezde Davida Temelkova, Juru Brkljača i Marka Kutlića, kojima i na taj način pruža nesebičnu podršku na njihovom muzičkom putu. Da će večerašnji koncert biti prava muzička poslastica, svedoči i činjenica da će Toni na njemu nastupiti u društvu deset atraktivnih gudačica.

Svi oni koji neće imati prilike da danas budu na Trgu bana Josipa Jelačića, na koncertu Tonija Cetinskog, ne moraju brinuti da će išti propustiti, s obzirom na to da će imati priliku da gledaju 'stream' putem MAXtv-a, MAXtv To Go, tportala, te Facebook i YouTube kanala Hrvatskog Telekoma.

Nakon zagrebačkog koncerta, promocija albuma "Kao u snu" nastavlja se koncertima u Beogradu, 26. i 27.04. u Sava centru.

Foto: Promo

Pogledajte još