NA RADOST BROJNIH FANOVA: Izašao dugoočekivani album Tonija Cetinskog „Kao u snu“!

0

Fanovi svih generacija s nestrpljenjem su čekali današnji datum, budući da je svetlo dana konačno ugledao jedan od najiščekivanijih muzičkih projekata u čitavom regionu, novi album Tonija Cetinskog u izdanju „Hit Recordsa“, nazvan po istoimenoj aktuelnoj pesmi „Kao u snu“, koja je u kratkom roku osvojila srca svih poklonika njegovog zvuka.

Upravo ovim albumom, na jedan od najlepših mogućih načina, zaokružiće se dvadesetsedam godina duga karijera, jednog od najuspešnijih regionalnih pevača.

Izlazak albuma savršeno se uklopio i u drugi rođendan Magente 1, koji će Hrvatski Telekom ove godine proslaviti velikim besplatnim koncertom Tonija Cetinskog na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, danas od 20:00 sati.

Zagrebački nastup, kao i čitav album, donose novi zvuk, koji Toni već dugo promoviše na svojim koncertima, a koji su fanovi odlično prihvatili, ocenivši kako nikada nije bolje zvučao. Svi koji nabave svoj primerak albuma „Kao u snu“, sami se mogu uveriti u čarobnu rapsodiju zvuka Tonija Cetinskog.

Iznenađenjima tu nije kraj, s obzirom će na koncertu Toni ugostiti i mlade zvezde Davida Temelkova, Juru Brkljača i Marka Kutlića, kojima i na taj način pruža nesebičnu podršku na njihovom muzičkom putu. Da će večerašnji koncert biti prava muzička poslastica, svedoči i činjenica da će Toni na njemu nastupiti u društvu deset atraktivnih gudačica.

Svi oni koji neće imati prilike da danas budu na Trgu bana Josipa Jelačića, na koncertu Tonija Cetinskog, ne moraju brinuti da će išti propustiti, s obzirom na to da će imati priliku da gledaju ‘stream’ putem MAXtv-a, MAXtv To Go, tportala, te Facebook i YouTube kanala Hrvatskog Telekoma.

Nakon zagrebačkog koncerta, promocija albuma „Kao u snu“ nastavlja se koncertima u Beogradu, 26. i 27.04. u Sava centru.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.