TAJLAJTING: Nesvakidašnji estetski zahvat osvaja svet

Tajlajting (thighlighting) je najnovija procedura u američkim i britanskim klinikama za estetsku hirurgiju, a za nju se opredeljuju žene koje žele da imaju glatke, zategnute i oblikovane noge, poput Bele Hadid, Dženifer Lopez, Kendal Džener...

Ne samo da podrumeva rez, već ova operacija mogućava klijentima potpunu promenu izgleda nogu, a može uključiti veliki broj bolnih i invazivnih operacija.

Dok se druge hirurške procedure obično odnose na regulisanje obima nogu, tajlajting se sastoji iz kombinacije više zahvata kao što su smanjenja obima butina, uvećanje potkolenica implantatima, konturisanja unutrašnjih i spoljnih bedara i liposukcije.

Plastični hirurg Gabrijelu Čiu sa Beverli Hilsa objašnjava da je ovo trend koji je inspirisan izdanjima poznatih dama sa crvenog tepiha, poput Anđeline Džoli i Kendal Džener, koje najčešće nose elegantne haljine sa dubokim prorezom.

Njegov kolega, doktor Ešo iz londonske klinike "Ešo", tvrdi da su se ideali lepote promenili i da su tokom prethodnih nekoliko godina žene više fokusirane na izgled svojih nogu. Kada su pravilno konturisanje, oblik nogu pomaže vizuelnom produžavanju i kreiranju bolje siluete.

Očekivano, ovi tretmani nisu nimalo jefitini. U zavisnosti od tehnike koja se koristi, ova procedura košta oko 7.000 funti.

Izvor: b92.net
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još