NEMA LAŽI, NEMA PREVARE: Ljubimci otkrivaju prirodu vlasnika

Mačke obožavaju osobe koje uživaju povremeno da se maze, istovremeno čuvajući svoju nezavisnost. Njima nisu potrebni veliki izlivi emocija, već više vole tihe, intimne trenutke. Osobe oko sebe doživljavaju kao kompleksne misterije koje treba istražiti. Vole svoj dom, dosta vremena provode u njemu i trude se da on bude privlačan drugima.

Pse vole oni koji bezrezervno daju i primaju emocije. Obožavaju da su nekome potrebni, zbog čega na njih uvek može da se računa. Gotovo da se identifikuju sa životinjom koju obožavaju.

Ribice biraju osobe koje su naglašene estete. Vizuelan momenat im je veoma važan. Vole vodu, i u njoj osećaju sve bogatstvo pokreta. Teže da putuju radi novih iskustava i da donose deliće dalekih zemalja u svoj svet.

Pticama se okružuju oni koji vole jedinstvene i ekscentrične stvari. Imaju sopstveni sistem vrednosti i veoma su izbirljivi po pitanju ljudi koje vole. Vole privatne šale i apsurdnu stranu življenja.

Konje žele oni koji se duboko vežu za određenu osobu i mesto. Ponekad im se čini da više vole životinju nego svog partnera. A najbolje se osećaju u društvu osoba koje dele njihovu strast.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još