Totenhem čuva četvrto mesto

BEOGRAD, 1. maja 2010. (Beta) - Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom terenu Bolton sa 1:0 u utakmici 37. kola engleskog prvenstva i ostali na četvrtom mestu na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće nedelje.

Jedini pogodak na utakmici postigao je igrač sredine terena Tom Hadlston u 38. minutu.

Londonski "pevci" imaju bod više od Mančester sitija, koji je kod kuće savladao Aston Vilu sa 3:1 i došao do petog mesta na tabeli.

Ekipa iz Birmingema povela je u 16. minutu preko DŽona Kerjua, ali je Mančester siti pogocima Karlosa Teveza u 41. minutu iz penala i Emanuela Adebajora u 43. minutu došla do preokreta.

Konačan rezultat postavio je Kreg Belami u poslednjim trenucima utakmice.

Poslednje plasirani Portsmut, koji je još ranije ostao bez šansi za opstanak u Premijer ligi, kod kuće je pobedio Vulverhempton sa 3:1, a dok su Stouk siti i Evergon odigrali bez golova.

Fudbaleri Birmingem sitija pobedili su danas na svom terenu ekipu Barnlija sa 2:1 u prvoj utakmici 37. kola engleskog prvenstva.

Domaćin je do prednosti došao u 29. minutu auto-golom Brajana Jensena, a na 2:0 povisio je Kristijan Benitez u 41. minutu. Konačan rezultat postavio je Stiven Tompson u 87. minutu.

Pogledajte još