NATAŠA NIŠTA NIJE ZNALA: Luka Lazukić prodao stan zbog dugova

Foto: bekvalceva/Instagram
1

Pop zvezda Nataša Bekvalac ne izlazi iz kuće, nakon što je suprug Luka Lazukić brutalno pretukao u subotu u njenom stanu na Dedinju.

IT stručnjak nije mogao da prihvati činjenicu da ga je supruga uhvatila u prevari, a poruke koje je razmenjivao sa nekoliko žena bile su inicijalna kapisla da Bekvlačeva traži objašnjenje od supruga. Kako nije mogao da se opravda, Lazukić je udario Natašu i naneo joj lakše telesne povrede.

Inače, Luka duguje sumu od oko 50.000 evra raznim ljudima po Beogradu, a zbog toga je došlo do svađe sa Natašom, nekoliko dana pred fizički kontakt. Naime, pevačica je saznala da Lazukić ima ozbiljne dugove, pa su se pred Uskrs zbog toga i posvađali. Prema novim saznanjima srpskih medija, Luka je pre nekoliko meseci prodao stan na Novom Beogradu, koji je bio u njegovom vlasništvu o čemu Nataša nije imala pojma.

Ona tek sad shvata koliko zapravo nije ni poznavala svog muža. Isplivale se neke priče za koje ona prvi put čuje. Koliko znam, Nataša nije imala pojma da Luka uopšte poseduje taj stan na Novom Beogradu – kaže izvor blizak Lazukiću i dodaje:

Kada je shvatio da se dugovi nagomilavaju, morao je nešto pod hitno da uradi. Nataši nije govorio da ima ozbiljnih finansijskih problema, niti je ona doskoro bila upućena u te priče. On je pre nekoliko meseci rešio da proda stan u Novom Beogradu da bi se nekako iščupao iz finansijskih problema. Nikome nije govorio da je to uradio, pa mislim da ni njegovi roditelji nisu upućeni u celu priču – otkriva izvor.

S druge strane, pop zvezda Nataša Bekvalac i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je preko godinu dana živela sa čovekom koji je nasilnik.

Ona je tek sad u velikom šoku. Bukvalno ne zna šta je snašlo. Trudi se da niko ne vidi njenu tugu, ali u sebi umire. Verovala je čoveku za kojeg je mislila da će uz nju biti do kraja života. Uvek je govorila kako je našla svoju idealnu polovinu i svi su verovali da će tako zaista i biti – kaže izvor i dodaje:

Nataša je sada fokusirana isključivo na ćerke Katju i Hanu i pokušava da ostane pribrana. Jedno je sigurno, ona mu neće oprostiti ovo što je uradio – završava izvor.

Izvor: Alo!
Foto: bekvalceva/Instagram

Slični članci

1 komentar

  1. knock says

    Diplomirala naivu na životnom fakultetu. Uostalom, tako izgledaju mnoge veze sklepane na brzinu i bez razmišljanja.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.