TO JE BILA BUJICA KLETVI: Kijina majka otkrila detalje svađe sa Slobinim roditeljima!

Nadica Zeljković, Kristinina majka, tvrdi da nikada nije želela da se meša u brak svoje ćerke, pa tako ni u njen odnos sa svekrom i svekrvom. Međutim, kako kaže, nakon Kijine i Slobine svadbe imala je vrlo neprijatan razgovor sa pevačevom majkom Draginjom.

- Nikada se nismo čuli. Imali smo svadbu, posle toga sam imala vrlo ružan razgovor sa njegovom majkom. Oni su imali neka pravila, neke druge običaje, koje moja Kristina nije ispoštovala, jer se tako dogovorila sa svojim suprugom Slobom - rekla je Nadica i dodala:

- Tu je njegova majka bila jako uvređena. Kija i Boba su otišli na medeni meseci i meni je Kristina javila preko Fejsbuka da su stigli i da ja javim to njegovoj majci. Ja sam pozvala njegovu majku i čula sam tolike uvrede od nje, da je to prešlo u kletve. Govorila je da oni nikada neće imati sreće u braku zato što Kristina nije ispoštovala te običaje.

Prema njenim tvrdnjama, Draginja Radanović tada je uputila niz kletvi na račun nje i njene naslednice:

- Bujicu kletvi je uputila na mene i ćerku. Ja to Kiji nikada nisam rekla dok se sada nije desilo ovo. Kada se desila prevara, njegova majka me nije pitala kako je moje dete. Nismo se srele posle svega. Ja nemam problem da se sretnemo. Mi smo ležerni što se tiče odnosa. Ja sam za njegove roditelje uvek bila dostupna. Oni su penzioneri ljudi, imaju druge poglede na svet. Čak sam Draginji uvek govorila da mi kaže ako joj se nešto ne sviđa kod Kije - završila je Nadica Zeljković.

Izvor: Blic.rs
Foto: Pink.rs-Printscreen/Youtube

Pogledajte još