Vikend u paket aranžmanu

Turistima koji žele da provedu vikend u Beogradu, Turistička organizacija Beograda ponudila je vikend paket aranžman po ceni od 189 do 270 evra. Ovaj paket u okviru popularizacije „siti brejk“ turizma pripreman je cele prošle godine i obuhvata tri noćenja u hotelu sa tri zvezdice.

- Pripremili smo aranžman koji košta od 189 do 270 evra. On je namenjen onima koji vole „siti brejk“ turizam. Pripremali smo ga cele prošle godine i očekujemo da će povećati posete turista. Ovim Beograd postaje ne samo konkurentan, već ima i niže cene „siti brejka“ od gradova u okruženju- rekla je Jasna Dimitrijević, direktorka Turističke organizacije Beograd.

Ovaj paket za vikend u Beogradu obuhvata tri noćenja u hotelu sa tri zvezdice, što košta 99 evra,kao i besplatno razgledanje grada, a u dogovoru sa turističkom agencijom može da se izabere još neki izlet. Svoj doprinos ovom projektu dali su JAT i aerodrom „Nikola Tesla“ koji ne naplaćuju takse.

- Avio karte na relaciji između Beograda i Berlina, Londona, Pariza i Milana su 99 evra. Mi ćemo raditi promocije po svim gradovima u Evropi, ali ovog leta glavni fokus nam je na turistima iz Velike Britanije, Italije i Španije – smatra Jasna Dimitrijević i dodaje da će ovo biti teška godina za turizam, ali da očekuje da će broj turista u prestonici biti na prošlogodišnjem nivou, uprkos loša prva dva meseca. 

Izvor: Blic
4. maj

Pogledajte još