BILA SAM U POGREŠNO VREME NA POGREŠNOM MESTU: Sonja Vuksanović dala izjavu o ubistvu Luke Radulovića

Sonja Vuksanović, bivša supruga pevača Ace Lukasa na saslušanju u policiji, kako otkriva izvor Kurira iz istrage izjavila je da nije videla ko je u noći između utorka i srede u lokalu u kom je bila gost u Savamali u Beogradu, pucao u Luku Radulovića.

- Sonja se odazvala pozivu i došla na saslušanje u svojstvu građanina. Međutim, njen iskaz nije puno pomogao u razrešenju zločina jer je ona izjavila da nije videla šta se dogodilo niti ko je pucao. Rekla je da je bila u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i da je u lokalu bilo prilično mračno. Kada je nastala gužva i pometnja, izašla je napolje - kaže izvor Kurira iz istrage.

Podsetimo, u istrazi ubistva Luke Radulovića ranije je saslušana i starleta Tamara Đurić, ali pozive za policiju dobili su i brojni drugi gosti koji su se te noći zatekli u lokalu.

Radulović, koji je javnosti postao poznat pošto je "bentlijem" prošle godine "isekao" kolonu u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić, podsetimo, ubijen je u noći između utorka i srede u jednom lokalu u Beogradu.

Ubi­stvo se do­go­di­lo u klu­bu „Ispod mos­ta“ u sre­du u 1.30 po­sle po­no­ći, u Cr­no­go­r­skoj uli­ci ispod Bran­ko­vog mos­ta. Pre­ma ne­zva­ni­č­nim in­fo­r­ma­ci­ja­ma, su­m­nja se da je mo­tiv ubi­stva sva­đa zbog pro­da­je na­r­ko­ti­ka, ali to tek tre­ba da bu­de utvr­đe­no istra­gom. Ina­če, Ra­du­lo­vić je pro­šle go­di­ne uha­p­šen zbog di­lo­va­nja dro­ge, a me­di­ji su pi­sa­li da je uglav­nom ra­dio kao obez­be­đe­nje po no­ć­nim klu­bo­vi­ma.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sonja_sv/Instagram

Pogledajte još