Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije gost UNIQA osiguranja na 31. Beogradskom maratonu: Beogradski maraton iz godine u godinu sve bolji

Selektor je iskoristio priliku da pohvali organizaciju Beogradskog maratona, koja je kako kaže, svake godine sve bolja i izrazio nadu da će uskoro moći da parira i najvećim svetskim manifestacijama ovog tipa, poput njujorškog maratona.

- Današnji dan bio je ne samo trijumf volje i motivacije, već i sjajna prilika koju su Beograđani iskoristili da pokažu timski duh i gostoprimstvo, po kojima je naša prestonica prepoznatljiva.Zadovoljstvo mi je što sam učestvovao u Maratonu u najboljem mogućem društvu, i što smo svi zajedno pokazali da možemo da obratimo pažnju i brinemo o svom zdravlju. Sport i fizička aktivnost, koji su suština ove manifestacije,jedan su od najznačajnijih vidova preventive i moćno oružje u borbi protiv bolesti - istakao je selektor.

Savić je ukazao na važnost kampanje „Rak je izlečiv“, koja je bila u fokusu ovogodišnjeg maratona i pohvalio izuzetno veliki broj učesnika, posetilaca, kao i sjajnu atmosferu na gradskim ulicama. On se još jednom zahvalio UNIQA osiguranju, koje je od osnivanja prepoznatljivo po podršci koju pruža nacionalnom sportu i sportistima u Srbiji.

UNIQA je petu godinu zaredom zvanično osiguranje Beogradskog maratona, kao i organizator Muzičke avenije, u okviru koje poznati domaći bubnjari, trubači i DJ-evi svake godine bodre učesnike duž cele trkačke trase.

Foto: Promo

Pogledajte još