NADEŽDA IMA TALENAT, JA SAM SEOSKA BARABA: Miki šokirao zadrugare izjavom i zaratio sa Čolakom!

Bane se naljutio na Mikija i Nadeždu kada je saznao da mu nisu odmah rekli da su imali seks, koji se već nekoliko puta ponovio, i naglasio da smatra da su ga oboje izdali.

Oni već danima ne mogu da izglade odnose, i koriste svaku priliku da raspravljaju na tu temu. Miki, koji je do jednog trenutka branio svog druga Baneta, sada ga je napao zbog ogovaranja Nadežde i tom prilikom otkrio nove detalje:

- Nešto sam razmišljao o ovom slučaju Čolak, Nadežda i ja. Vraćao sam film i došao sam do zaključka. Čolak je u jednom trenutku rekao Nadeždi da će staviti na Instagram: "Oprostite mi moju ružnu prošlost!", Nadežda ima talenat, ja sam seoska baraba, a Čolak je čovek koji ne zna koji broj patika nosi. Njemu su taman patike od 42 i Borine od 45. Jedino ko može da okači "Oprostite mi moju ružnu prošlost" je Nadežda, i da stavi moju i Banetovu sliku - rekao je Miki na sastanku, i sve svoje cimere ostavio u šoku, budući da su svi do sada smatrali da je on taj koji je ponizio Nadeždu i postavljao se kao da je iznad nje.

- Ti si bednik! Glumiš majmuna! Ti si poslednji koji treba da se ljutiš! Druže moj, ti si jedina k*rva! Možda se Nadežda i ja sviđamo jedno drugom - počeo je zatim da viče Miki, i dodatno zaratio sa Banetom.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još