KIJA I ZORICA NAJBURNIJE REAGOVALE: Slike prebijene Nataše Bekvalac stigle i do zadrugara (VIDEO)

Kada su čuli o čemu njih tri pričaju, njima su se pridužili i ostali ukućani. S obzirom na to da su ukućanke van svih dešavanja u spoljnom svetu, one su odmah počele da komentarišu šta li bi to moglo da se desi poznatoj pevačici, pošto su videle njene slike u modricama.

- Ko je napao Natašu? Ćale joj dao intervju i muž joj dao intervju. Brzo se udaju, a natenane se kaju. Ja sam se natenane udala, a brzo pokajala. Tako da je svejedno koliko nekoga poznaješ. E, kakva god da je žena, ne zaslužuje da bude taknuta! Šta god da uradi i kaže - rekla je zabrinuto Kija.

- Skoro je izašla iz bolnice, je.ote! Ja ne mislim da je Nataša loša osoba! Ona baš nema sreće. I dobra riba i dobra pevačica. Prikazali su joj oca, znači veliki problem - rekla je Zorica, a Ana je dodala:

- Možda ju je neko namlatio, ne mora da znači da je muž. Možda nije on!

Sledećin Kijin komentar je bio kako se možda Nataša Bekvalac seli iz stana u Beogradu u kome je živela sa suprugom, a u realnosti je zapravo obrnuta situacija. Kristina je dodala i kako misli da Natašin muž sigurno traži opravdanja za ono što su videli.

- To je ona! Seli se iz stana! Verovatno se on pere sada! Baš me zanima druže šta ćeš ti sada da kažeš na televiziji, kakvo opravdanje možeš da imaš! Nju su iselili iz stana! Mora da se ona iselila - rekla je Kija.

<iframe width="660" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/I6zpECaKcPE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Offical/Printscreen/Youtube

Pogledajte još