Minkof snima još jednu kinesku bajku

0

HONGKONG, 5. maja 2010. (Beta-AP) – Posle "Zabranjenog kraljevstva" sa Džekijem Čenom i Džetom Lijem, Rob Minkof sprema još jedan projekat čija se radnja dešava u Kini.

HONGKONG, 5. maja 2010. (Beta-AP) – Posle „Zabranjenog kraljevstva“ sa Džekijem Čenom i Džetom Lijem, Rob Minkof sprema još jedan projekat čija se radnja dešava u Kini.

Minkof će u 3D tehnici, na engleskoj jeziku, snimati dugometražni akcioni film „Ćinese Odyšey“ uz finansijsku podršku dva kineska studija, navodi se u saopštenju dostavljenom agenciji AP. Režiser je novi film opisao kao „natprirodnu avanturu na pučini mora u kojoj na glavnog junaka jurišaju smrtonosno opasni neprijatelji“. Producent Pjetro Ventani naveo je da još nije izabrana glumačka ekipa koja će igrati u filmu koji će koštati između 75 i 100 miliona dolara.

Minkof, koji je režirao i „Kralja lavova“, u „Zabranjenom kraljevstvu“ – priči o američkom tinejdžeru koji pokušava da oslobodi mitskog Kralja majmuna uz pomoć saboraca – prvi put je u nekom projektu spojio dvojicu majstora kung fua, Čena i Lija.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.