JA NISAM KRPA, NI LJUBAVNICA: Posle drame Kija i Sloba dugo razgovarali u pabu, pale teške reči, a zamalo i suze!

Svađa između još uvek zakonitih supružnika Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića nastavljena je i posle višečasovnog haosa koji se dogodio u Zadruzi, a koji se tiče njihove možda i najburnije svađe od početka rijalitija, u koju je umešana i Luna Đogani.

Nakon što je Luna pozvala Kiju da razgovara sa njom i Slobom, zatim Kijinog lupanja na kapiji i traženja da je puste kući, Kockareva i Radanović napokon su popričali nasamo u pabu. Pričali su o svom odnosu, braku, kao i o Luni.

- Jesi želeo da budeš lenji muž koji ne može da promeni ni sijalicu? Da ja budem domaćica dok se ti dopisuješ sa drugim ribama?! - vikala je Kija.

- Ti si donosila odluke! Ja nisam, jer nisam želeo da se svađam sa tobom! Ja sam te voleo! - vikao je Sloba.

- Jesi me stvarno toliko mrzeo?! - pitala ga je Kija.

- Ja tebe ne mrzim, evo ni sad te ne mrzim - odgovorio je Sloba.

- Došao si u rijaliti da bi mi ovo uradio! Što mi ranije nisi rekao, nego si priznao tek kad ti je mama rekla za razvod!

- Zato sam hteo da pričamo nas troje ovde! - vikao je Radanović, a onda su se dotakli i Luninog i Kijinog razgovora.

- Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! Ona je meni rekla da ste se vi poljubili, da si ti posle njoj rekao kako ne želiš ništa, kako voliš svoju ženu, ako je suđeno da će se desiti napolju. Jesi rekao to? - pitala je Kija.

- Verovatno jesam... Ja s tobom ne mogu da pričam, nisam mogao ni pre ni sada, s tobom ne može da se priča - rekao je Sloba.

Svađa ni posle toga nije prestala...

- Prekini da omalovažavaš moju ljubav sa Lunom! - odbrusio joj je Sloba.

- Ja omalovažavam? Ti si meni to uradio, ti si pljunuo na naš brak! - vikala je Kija.

- Ja sam pljunuo na naš brak kad sam se smuvao s njom! Ja to znam i snosim krivicu! - rekao je Sloba.

A što se tiče Kijinog i Luninog razgovora koji je, kako su rekle, trajao pet sati...

- Neću da razgovaram sa tobom i tvojom ljubavnicom! Ja već znam šta će vama da se desi! Ja sam se toliko razočarala u tebe kad sam došla ovde - rekla je Kija.

- Devojko, kad god smo pričali, ti kreneš da urlaš i pričaš gluposti o meni i da lažeš - uzvratio joj je Sloba govoreći kako ne može da priča sa njom.

- Ti i ja nikad nećemo moći normalno da pričamo. Ti odlično znaš kako je bilo u našem braku... To je dvoličnost, korist! - govorila je Kija.

- Ti i ja smo počeli od nule oboje. Ja kad sam te upoznao ti si bila studentkinja, ti tada nisi radila, počela si tek sledećeg leta. Nemoj samo da mi namećeš da sam bio s tobom iz koristi! Ja ne mogu s tobom da pričam! - vikao je Radanović.

- Ti mene nisi voleo! - vikala je Kija.

- Je l' se ti drogiraš? Koje lekove ti daju? Naravno da sam te voleo, debilu! Ali toj ljubavi je došao kraj! - rekao je Sloba.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još