Nova pojačanja INmusic #13 stižu iz regiona!

Evo malo i domaćih pojačanja iz regije! Groove/stoner bend She Loves Pablo osnovan je 2006. godine, a od samog početka aktivno nastupaju. Prvi album "Mother Of All" objavili su 2009. godine, usledio je "Burn And Levitate" 2013. godine, a poslednji album "Try Mandarin" objavili su 2016. godine. Dečki se vraćaju na INmusic festival nakon pet godina, a u međuvremenu su nastupali širom Hrvatske i Evrope.

Beogradski Straight Mickey and the Boyz su dinamična trojka sjajnih muzičara koji su pod uticajem raznih žanrova stvorili prepoznatljiv zvuk. Poznati su kao grooverski rock tornado, a kroz muziku se igraju s rokom, hard coreom i funkom. Etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih regionalnih bendova zbog svojih energičnih nastupa te su stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Jedna od najcenjenijih regionalnih kantautorki Irena Žilić je nakon EP-a "Days of Innocence" i LP-ja "Travelling" prošle godine objavila album "Haze" kojeg je pohvalila struka i publika. Album se našao na gotovo svim regionalnim listama albuma koji su obeležili 2017. godinu, Irena je održala niz sjajnih koncerata po Hrvatskoj i regiji, a dobila je i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji "Najbolji album alternativne i klupske glazbe". Na INmusic festival #13 stiže s bendom, s kojim će publici na Jarunu predstaviti svoj sveži zvuk.

J.R. August je mladi umetnik, kompozitor, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka, koji iza sebe ima već tri EP-a: "Change of Seasons", "Tea Party With Mr. Death" i "33", a u pripremi je i LP - "Dangerous Waters". Radi se o izvođaču kojeg publika sve više primećuje u poslednjih nekoliko meseci, a mladi umetnik sve više i bolje radi na novim pesmama. Priliku da ga posluša uživo imaće i publika ovogodišnjeg INmusic festivala.

Foto: Promo

Pogledajte još