ZVANIČNO LANSIRANA DONCAFÉ GREEN ACTIVE KAFA

U prelepom ambijentu salaša Stojšić, zvanično je predstavljen novi član u portfoliju kompanije Strauss Adriatic – Doncafe Green active.

Ova mešavina tradicionalne kafe obogaćena je dodatkom tri odsto prirodnog ekstrakta sirove kafe u kojoj je očuvana visoka koncentracija antioksidanasa, uz nepromenjen ukus domaće kafe.

Srpska olimpijka Tijana Bogdanović, glumac Sloba Stefanović, spisateljica Žana Poliakov, trener za lični razvoj Nataša Vukoje, kao i predstavnici brojnih medija, obeležili su lansiranje novog jedinstvenog proizvoda na našem tržištu.

U ime kompanije Strauss Adriatic, gostima se obratila Katarina Šibalić, direktorka marketinga, koja je istakla da Doncafé Green active kafa sadrži čak 30 odsto više antioksidanasa u odnosu na sve tradicionalne kafe na tržištu, zahvaljujući prirodnom ekstraktu sirove kafe.

- Poznato je da sirova kafa u sebi sadrži hlorogensku kiselinu, jedan od najmoćnijih antioksidanasa. Verujemo da će ova kafa postati deo vaših zdravijih jutara - zaključila je Šibalić.

Kao zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije, Doncafé Green active predstavlja pozitivnu naviku za svaki početak dana i idealna je za aktivna jutra. Naša olimpijka, reprezentativka u tekvondou, Tijana Bogdanović kaže da je miris kafe asocira na detinjstvo.

- Od skoro i sama pijem kafu. Doncafe Green active kafa je pravi izbor za sportiste, zato što je bogata antioksidansima. Sportisti vode računa o zdravlju, posebno pred velika takmičenja, a sledeće me čeka već za dve nedelje - navodi Bogdanović.

Glumac Slobodan Stefanović, čovek koji vodi računa o zdravim navikama, ali i pravi gurman i gastronom spremao je za goste promocije zdrave smutije sa kafom.

- Nema glumca koji može da zamisli dan bez kafe. Probe, stres, okupljanja u bifeu, ništa ne prođe bez kafe. I sada dok pričamo o kafi, prolazi me neka milina i lep osećaj - kazao je Stefanović.

Predstavnici medija su sa Natašom Vukoje, treneromza lični razvoj, prošli njene jutarnje rituale, uz pomoć kojih se ona oslobađa stresa.

- Jutro je deo dana koji najviše volim i posvećujem samo sebi, a kafa je nezaobilazni deo mojih rituala. Meni bliski ljudi znaju koliko volim domaću kafu i znaju da kada god idem na putovanje, za kafu uvek ima mesta u mom koferu - zaključila je Vukoje.

Foto: Promo

Pogledajte još