VODAVODA - Srpski proizvod najtraženiji u zemljama Zaliva

Tokom trodnevne posete Srbiji, kompanija Caro General Trading iz Kuvajta i njihovi partneri iz Katara, Bahreina i Saudijske Arabije, pored posete Domu VODAVODE u Banji Vrujci, danas su u prostorijama hotela Hilton, potpisali sporazum o izvozu vode u zemlje Zaliva sa kreatorom brenda VODAVODA, Vojinom Đorđevićem.

- Nakon što smo naišli na fenomenalne reakcije stranovnika Kuvajta, srećan sam što sada saradnju proširujemo i na ostale zemlje Zaliva. VODAVODA je arteška voda izuzetnog kvaliteta, što je u svetu veoma bitan faktor, i to je glavni razlog što smo uspeli u Kuvajtu, Singapuru i Koreji, a sada sa sigurnošću mogu da kažem da to očekujem i za Katar, Bahrein i Saudijsku Arabiju.Raduje me što smo ugostili Abdulazisa Abdina, generalnog menadžera kompanije Caro General Trading, i njegove partnere koji su i više nego oduševljeni Srbijom i našom vodom, i beskrajno hvala gradskom menadžeru, Goranu Vesiću, Predsedniku Opštine Mionica i Kuvajtskom i Katarskom ambasadoru u Srbiji na podršci na ovom za nas izuzetno važnom događaju, jer verujem da je ovo značajn događaj za povezivanje Srbije sa zemljama Zaliva – ističe Vojin Đorđević, kreator brenda VODAVODA.

Gradski menadžer Grada Beograda Goran Vesić potvrdio je važnost potpisanog sporazuma.

- Srbija i Beograd bogati su vodom i mi itekako imamo šta da ponudimo svetu. Izuzetno je važno za Srbiju i grad Beograd da imamo saradnju sa zemljama Zaliva, i što srpski proizvodi zbog svog kvaliteta pronalaze put do ovako udaljenih zemalja. Hvala kompaniji VODAVODA na sklapanju sporazuma o distribuciji i izvozu VODAVODE za Katar, Kuvajt, Bahrein i Saudijsku Arabiju za koji sam siguran da će doneti dosta dobrog Opštini Mionica, srpskoj prestonici i našoj zemlji.

Generalni menadžer kompanije Caro General Trading iz Kuvajta, Abdulazis Abdin u ime svojih partnera iz Katara, Saudijske Arabije i Bahreina, istakao je oduševljenje Srbijom i njenim gostoprimstvom.

- Veoma smo srećni što je VODAVODA već na tržištu Kuvajta, a kao regionalni distributer očekujemo da će imati i velikog uspeha i u Kataru, Saudijskoj Arabiji i Bahreinu.

Ceremoniji potpisivanja sporazuma prisustvovao je gradski menadžer grada Beograda Goran Vesić, predsednik opštine Mionica, Boban Janković, ambasador Kuvajta u Beogradu, Njegova ekselencija Juset Ahmad Adbulsamad, kao i brojni prepadnici medijskih kuća.

Foto: Promo

Pogledajte još