LJUBAV IZMEĐU TONIJA I BEOGRAĐANA NE JENJAVA: Cetinski oduševio prepuni Sava centar!

Euforični i do poslednjeg mesta ispunjeni Sava centar, u zanosu je dočekao TonIja, koji je zauzvrat priredio muzički šou za pamćenje. Bila je to savršena prilika za predstavljenje novog, najprodavanijeg albuma "Kao u snu", ali i drugačijeg, akustičnog zvuka, kojeg zajedno sa svojim bendom i gudačicama, koje od milja sve skupa zove TonyCorchestra, neguje već duže vreme.

Energičan, nasmejan, humorističan, Toni je gotovo tri sata nizao hitove, a okupljeni ni u jednom trenutku, nisu prestali da pevaju i plešu.

Obožavaoci su jednostavno uživali u čarobnoj večeri, jer Toniju nije bilo teško da se spusti među njih, fotografiše se i pozdravi ih. Poseban trenutak bio je, kada je spontano iz prvih redova na pozornicu izveo jednu devojčicu i zaplesao sa njom.

Preplavljena emocijama, publika je dočekala izvođenje pesme "23. prosinac", te na jedinstven način sa uključenim mobilnim telefonima u gotovo potpuno mračnoj dvorani, dodala posebnu čar, tom trenutku.

Koncert je imao još dva veličanstvena muzička vrhunca, prvi kada se Toniju pridružio otac Mirko Cetinski, pri čemu se zajedno otpevali "O Sole Mio", na opšte oduševljenje prisutnih. Uz to, Toni je zajedno s Marko Kutlićem izveo duet "Lagana nas mala", a Marko je beogradskoj publici predstavio i svoje dve numere "Srce se spasilo" i "Usne tvoje".

- Neverovatno srčana publika, a večeras sve ponavljamo još jednom za TV gledaoce - istakao je nakon nastupa zadovoljni Toni, a sve skupa zbog velikog interesovanja, ponoviće večeras na drugom koncertu, što je rezultat kojim se retki muzičari mogu pohvaliti.

Foto: Promo/Željka Dimić

Pogledajte još