MNOGO TOGA SAM PROPUSTILA: Jelisaveta Orašanin se vratila u Srbiju i ne planira da uskoro ponovo ode u Ameriku

Mlada glumica Jelisaveta Orašanin posle udaje za košarkaša Miloša Teodosića odlučila je da spakuje kofere i bude supruga koja će ga pratiti u stopu. Svoju karijeru je ostavila po strani da bi bila uz dragog, a kao dobra kuvarica trudila se da ne zaboravi srpsku kuhinju. Jedna stvar najviše joj nedostajala iz Srbije, a to je hrana.

- Najviše mi je nedostajala porodica. Kada to kažem, mislim na mamu, tatu, sestru i Pavla (sestrića, prim. aut.). Osim toga i duvan-čvarci. Dosta sam ih pojela od kada sam stigla - priznala je za Jelisaveta Orašanin.

Iako dugo nije bila pred kamerama, Jelisaveta se odmah vratila u formu, pa je tako brzo ušla u lik stažistkinje Megi.

- Bilo je božanstveno kada sam posle deset meseci sletela u svoj grad. Onog trenutka kada sam sletela nisam imala vremena da se oporavim zahvaljujući divnoj ekipi “Urgentnog centra”. Već sutra ujutro po sletanju sam ušla da snimam i brzo sam ušla u srpsko vreme - priznala je Jelisaveta za emisiju "150 minuta".

Kako smo saznali Jelisaveta je vrlo rado prihvatila ovu ulogu jer se uželela glume.

- Dogovori sa Jelisavetom su kratko trajali. Nije je bilo teško ubediti. Još kada je saznala da joj je koleginica iz "Ubica" Ivana Dudić partnerka, nije mnogo razmišljala. Njena uloga je mala, ali biće vrlo upečatljiva. Jelisaveta uskoro počinje i snimanje serije "Ubice mog oca", ali ceo maj radiće i predstavu "Hotel 88" - kaže naš izvor.

Tokom boravka u Los Anđelesu, Jelisaveta je propustila dva porođaja njenih koleginica i prijateljica.

- Dosta stvari sam propustila od kada sam bila tamo. Ali dosta nam je ljudi i dolazilo tamo. Bila sam stalno u kontaktu s prijateljima iz Srbije. Odličan sam turistički vodič. Ko god dođe neka mi se obrati na moj instagram profil, mogu da ga sprovedem uzduž i popreko u Los Anđelesu - kazala je Jelisaveta kroz smeh.

Inače, Jelisaveta planira uskoro da organizuje izlazak sa svojim klasićima.

- Svi su tu. I Miloš je u Beogradu, samo čekaju da se organizuje Nina Janković i Miljana Gavrilović koje su se nedavno porodile. Jelisaveta je veliki ljubitelj izlazaka, pa čim ugrabi neki slobodan trenutak obići će i neke klubove gde se pušta urbana muzika - dodaje izvor.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/jagodenamagli

Pogledajte još