KIJA IZNENADILA ZADRUGARE KOMENTAROM O VEZI SA ANDRIJOM: Sve je smešno naspram moje ljubavi prema Slobodanu! (VIDEO)

Već danima se u Zadruzi priča o Kijinom i Slobinom odnosu, Kristininom nervnom slomu, priznanjem da voli Slobu, razgovorom sa Lunom i ostalim "detaljima", pa se o tome priča povela i prethodne noći, kada je Bane zatražio od Kockareve da objasni ko je Andrija.

Prvo je Miljana započela temu, a zatim se Bane nadovezao pitanjem:

- Čuo sam da je Andrija tvoj izmišljeni dečko, da ti je to ustvari prijatelj kojeg si ti zamolila da ti glumi dečka, pa me zanima šta je s tim - rekao je, a budući da je potom dodao i kako ispada da joj "periodično nije dobro", Kija je objasnila svoje zdravstveno stanje i detaljno opisala kako se oseća zbog Slobe.

A zatim je odgovorila na Banetovo pitanje i objasnila i odnos sa Andrijom.

- Andrija postoji, da. On je nešto sasvim drugačije i nema nikakve veze s ovim što se desilo, niti sa tim što ja osećam prema Slobodanu. Normalno da je meni sve smešno, jer on i ja smo tek počeli i onda sam ja ušla ovde. Ne mogu da računam ovaj period, jer nismo jedno pored drugog. Meni je sve smešno naspram ljubavi koju osećam prema Slobodanu. I ne mogu da poredim te dve stvari. Ne kažem da to ne može da preraste u nešto više, ali kad izađem. On je razuman dečko, zna da sam ja provela pet godina sa njim i da sam bila u braku (i da sam još uvek). Ja se nisam ovde ponovo zaljubila, samo sam rekla naglas šta osećam - rekla je Kija.

A evo kako su Sloba i Luna reagovali na Kijinu izjavu:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još