KIJINA MAJKA OTKRILA KAKO SU SE PONAŠALI SLOBA I KIJA POSLE SAZNANJA O SMRTI NJENOG OCA: Bili su pravi muž i žena, zagrlio ju je i plakali su zajedno!

- Taj njihov susret je bio veoma emotivan. Odmah ju je zagrlio, počeli su da plaču zajedno, jako potresno. Pukli su zajedno i sve emocije su izašle iz njih, ono kako izgleda kada bračne supružnike pogodi jedna ovako teška situacija - rekla je Kijina mama.

Kija sa ocem nije bila u najboljim odnosima, a kako je rekla posetila ga je u bolnici pre ulaska u “Zadrugu”. Njena mama objašnjava zašto su bili razdvojeni.

- Danas bi mu bio rođendan. On je njen otac i veoma joj je bilo teška cela situacija. Jako je teško podnela zato što u jednom delu života on nije bio u njenom životu pristuan. Razvdojili su se pre svega zbog njegovog načina života, ali i njenih poslovnih obaveza kada je putovala. Bio je veliki boem i nije poštovao sva pravila života. Tri dana pre nego što će ući u “Zadrugu” posetila ga je u bolnici, jer njegovo stanje nije bilo baš najbolje. Pričali su i družili su se zajedno - dodala je Nadica.

Mnogi komentarišu da će ova tužna situacija dodatno povezati Kiju i Slobu, a njena mama ističe da bi volela da njih dvoje reše sve probleme.

- Ne znam da li će biti srećnog kraja, svi žele da se to dobro završi. To su bračni problemi i volela bih da reše to međusobno. Kako će rešiti - rešiće sami. Ne želim da bude nekih nesećnih okolnosti, kao što je ovaj rijaliti koji im je stvorio te bračne probleme i da onda pukne na taj način. Bilo bi najpametnije da sačuvaju brak, ako mogu - rekla je Nadica.

- Ovo je najteža godina za Kiju. Sve najgore sve što je moglo da joj se dogodi, desilo joj se u zadnjih godinu dana. Emotivan bol je najjači - zaključila je Kristinina majka.

Izvor: Kurir.rs/Blic

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još