PRILAZIŠ MI IZ SAŽALJENJA: Kija nakon rasprave sa Slobom lomila stvari po pabu, pa zbog nervnog sloma završila na privatnoj klinici! (VIDEO)

Njih dvoje su vodili raspravu oko svih reči koje su u rijalitiju izgovorene, pa je na kraju nastao lom.

- Šta ja radim ovde osam meseci? Šta sam ja to uradio ovde pre osam meseci? - prisetio se Sloba prevare koju je načinio.

- Prevario me! 31. maja? 1. juna? Ja ovo nisam zaslužila! Ja sam tvoja žena! Nisam ljubavnica! Tvoja žena sam! Ja te pitam vrlo jednostavno pitanje. Vidim šta radiš! I čula sam šta si rekao njoj - podsetila je Kija Slobu.

- Da je volim? To sam rekao? I? Istina je! - bile su Slobine reči, pa mu je Kija ironično česitala.

Radanović je u nastavku pokušao da preokrene ovaj razgovor u svoju korist, tako što je svoju suprugu pitao da li je istina ono što je čuo da je Kija navodno pričala o njegovoj majci Draginji.

- Jedna osoba kada je ušla ovde, rekla mi je... Jesi li ti za moju majku rekla da je ku.va? Da si to rekla? Da li je to istina? Jesi li ikada nazvala moju majku ku.vom? - pitao je Sloba.

- Čestitam! Ja nisam budala! Mislila sam da ćeš ispasti fer prema meni barem jednom! Ne znam da li si ostao fer sada ili tamo. U svakom slučaju, rekao si mi da mi prilaziš iz sažaljenja! Pitaću te još jednom, da li je to istina? Samo još jednom. Dosta mi je poniženja - želela je Kija da čuje odgovor na pitanje da li je Sloba rekao Luni da je voli.

- Kakvih poniženja? Ja tebe ne ponižavam! Danas sam pričao sa Lunom i ni u jednom trenutku joj nisam rekao da je volim! Izbiću vilicu nekome - besan je bio Sloba.

- Čestitam ti na igri! Svaka čast! Slobodan si Slobodane! - kroz suze je govorila Kija.

Kija je počela da razbija sve pred sobom, a na kraju je završila na jednoj privatnoj klinici van rijalitija.

 

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još