TI ŽELIŠ DA ME VIDIŠ MRTVU: Luna se žestoko posvađala sa zadrugarima, optužili je da je folirala padanje u nesvest zbog Kije i Slobe! (VIDEO)

Zadrugari su na sastanku komentarisali pojedine situacije, među kojima i onu koja se pre nekoliko večeri dogodila Luni Đogani, kada je pala u nesvest nakon svađe sa Slobom.

Budući da se priča kako je Luna to uradila namerno i da je sve odglumila, počela je žestoka rasprava o tome.

- Vi, tako što govorite da je fejk, vređate samo produkciju koja je bila sa mnom gore do 11 ujutro, mene ne dotiče - dobacila je Luna ironično.

- Zorica je prva koja mi je pomogla...

- Ja ne znam, ja nisam doktor, ja sam samo zvala obezbeđenje - rekla je Zorica.

- U životu se nikada nisam folirala, kamoli da me majka gleda da padam u nesvest, koja mi je rekla ako mi se desi to sledeći put, da je neću sresti napolju živu. Meni to ne ide ni u kakvu korist. Istina, ne jedem, pijem, to je moja greška. Danima nisam jela, to nije opravdanje, ali je istina... - objašnjavala je Luna.

- A kako to baš kad je Sloba sa Kijom tebi nije dobro? - pitala je Miljana, a onda se umešao Milan i takođe rekao kako je sve fejk.

- Nemoj ti da pričaš kome šta ide na dušu, ti si najveća grešnica ovde! Ti si se napila! Tebi neka ide na dušu, nemoj ti mene da kuneš, kune te već dovoljno naroda da te ja ne moram kleti. Dvaput si fejkirala, još vino crno, ja išao da vidim... I odlično znam šta su ti rekli - rekao je Milan.

- Da je pala u nesvest, ja bih se prva uznemirila! - prokomentarisala je Miljana.

- Pa ti želiš da me vidiš mrtvu! - poručila joj je Luna, a onda je Miljana dodala kako joj je uvek loše kada je Sloba sa Kijom.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još