ZVEZDA SERIJE "ISTINE I LAŽI" I NJEN ŽIVOTNI SAPUTNIK: Jana i Miša Ilić započeli romansu u liftu (FOTO)

- Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a tokom sledeće vožnje liftom razmenili smo i brojeve telefona. Potom me je Miša pozvao da se vidimo i od tada se ne razdvajamo. Imam osećaj da živimo zajedno od kada smo se upoznali - rekla je ranije Jana.

A post shared by Miša Ilić (@misailic) on

Kruna njihove ljubav je sin Đorđe koji ima četiri godine i koje je njihovo najveće blago.

Dete je blagoslov. Duboko verujem da svako kad rodi, mora postati bolji čovek, najbolja verzija sebe da bi od tog malog bića napravio još boljeg čoveka. Ništa me u majčinstvu nije iznenadilo jer ništa o tome nisam ni znala. Samo sam samu sebe iznenadila jer nisam znala koliko sam jaka. Ne hvalim se, ne radi se o tome, samo sam spoznala ljubav do kraja – emotivna je Jana koja kaže da je stroža prema sinu od supruga.

- Moj sin je meni sve na svetu, kao i svakoj mami. Ali gledam da zna za granice, šta je "da", a šta "ne", šta smije a šta ne, mene su tako vaspitali, nisu me razmazili i hvala im na tome. Sve ide iz kuće - rekla je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: janamilicilic/Insatgram

Pogledajte još