NE MORAŠ VIŠE DA MI SE OBRATIŠ U ŽIVOTU: Luna ponovo napala Slobu zbog Kije, on se razbesneo i otišao od nje! (VIDEO)

Nakon što je razgovarala sa Milanom, Luna i Sloba su se osamili i Đoganijeva je ispričala sve što je prethodno čula od Miloševića.

- Ja sam ista Luna koja sam bila pre osam meseci. Moje emocije ni mišljenje se nije promenilo, ja mirno spavam - rekla je Luna na samom početku razgovora, a kasnije je prenela Slobi šta je pričala sa Milanom.

- Ja sam danas sedela sa Milanom na farmi, želeo je da mi ispriča neke stvari. Ja njemu verujem. Ispričao mi je da je pričao sa njom (Kijom), da je ona rekla da ona zna da ti nju voliš, da si ti njen muž, da ona tebe jedina poznaje ovde i da ona tvojim očima vidi da ti nju voliš i da pripremaš teren za nešto što se neće desiti (u smislu ti misliš da će biti, ali neće biti). Jer je ona dobila ono što je želela i sigurno se neće pomiriti sa tobom - rekla je Luna i ogradila se kako su to Milanove reči.

- Rekla je da ona mene razume, da ja nisam kriva i da me na neki način žali, jer zna da me ne voliš, da sam ti bila samo strast koju nisi imao sa njom... Rekao je da on misli da te ona drži u šaci zbog nečega - pričala je Luna, a Sloba se nije preterano iznervirao.

- U fazonu ona je dobila šta je htela i ja nju više ne zanimam? A zbog čega onda dolazi pet puta danas do mene? Ti kažeš da te nije dotakao taj razgovor, a jeste. Je l' ti veruješ u te priče? - pitao je Sloba Lunu.

- Slušaj me sad ovako. To što je bilo na sahrani, to je samo moja reč protiv njene. Postoje tu stvari o kojima ne sme da se priča, ali sam pričao s kim treba. Ke*a mi se više od nje i njenih pretnji... Ti si ispala debil što možeš da mi ne veruješ kad ti ispričam neke stvari! Neću da pričam o stvarima koje ne smeju da se pominju ovde! - viknuo je Sloba dok mu je Luna govorila kako krije neke stvari i prebacila mu što joj je govorio ispod pokrivača.

- Ako ti misliš i jednog trenutka da se ja foliram, da ti želim loše ili da nešto fejkiram ovde, ne moraš više da mi se obratiš u životu! Jer ti znaš šta sam ti sve rekao. To je sve što ću da ti kažem - iznerviran je bio Sloba, ustao i vikao kako joj objašnjava istu stvar tri stotine puta, a zatim je otišao.

Pogledajte snimak razgovora koji se na kraju pretvorio u raspravu:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još