PALE MASKE: Kiju i Lunu pitali zašto su opsednute jedna drugom, njihovi odgovori su sve ostavili u čudu! (VIDEO)

Glavna tema sinoćnih pitanja gledalaca bio je ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna, a novonastali odnosi u ovoj ljubavnoj priči uzdrmali su odnose u kući.

Jedno od pitanja gledalaca bilo je upućeno Kiji i Luni, a glasilo je: "Zašto ste opsednute jedna drugom?". Kija je prva ustala, pa rekla šta ima, a za njom odmah i Luna.

- Nisam opsednuta - rekla je Kija, pa dodala kako Lunu nije ogovarala na groblju, kao što pojedini tvrde, u ovom slučaju Milan.

- To si jedino mogao da čuješ od Slobodana... Nisam je ogovarala na groblju, to je jako ružno. Nisam stigla ni da se pozdravim sa mamom kako treba, nisam ni na daću otišla... A što se tiče ovog pitanja, ko god da je to rekao, ružno je. I nisam opsednuta Lunom, naravno. Imam milion drugih problema - rekla je Kija, a Sloba je u jednom momentu dodao kako on to nije rekao.

- Nemam odgovor, stvarno. Ne znam na šta se odnosi. Ako se misli na Slobodana i to, onda nisam opsednuta naravno. Ja sam osam meseci provela ovde sa njim, tako da naravno da ću to komentarisati. Na svakom ćošku se priča, drugi ljudi pričaju više nego mi, tako da daleko od toga da je to opsednutost - odgovorila je Luna.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još