HAOS U ZADRUZI: Pušten snimak Mine i Đeksona ispod pokrivača, Adrijana u šoku! (VIDEO)

Mina Vrbaški nedavno je iznenadila sve rečima kako se ušunjala u krevet Nemanji Đeriću Đeksonu, a zatim je pred zadrugarima tvrdila da su se ona i Đerić mazili ispod pokrivača, napominjući da postoji snimak koji će sve to i dokazati.

Đekson je govorio da Mina laže i tvrdio da se ispod jorgana ništa nije dogodilo, jer je on čvrsto spavao. Nakon ovoga produkcija je prošle noći pustila sporan snimak, a onda su ga prokomentarisali akteri ovog događaja, kao i Andrijana Radonjić i njen otac Duško Radonjić.

- Pa dobro, ovo na kraju si budan - konstatovao je Miki.

- Ja ne mogu da verujem, ja se ničega ne sećam... Ne vidim razlog zašto ne bih rekao, ja i Andrijana smo tad bili raskinuli, ona je meni milion puta rekla: "Ne bih imala ništa protiv, pomiri se sa Minom, ja i ti nećemo biti zajedno do kraja rijalitija" - objasnio je Đekson.

- Nije bitno da li se sećaš ili se ne sećaš, bitno je da se desilo - dobacio je Miki.

- Ona je mogla ovo da simulira ispod ćebeta. Imate prava da mislite šta hoćete, ja se kunem da se ničega ne sećam. Nadam se da si srećna i da si uspela u svojoj misiji - rekao je Đekson i dodao:

- Ja se ovoga ne sećam, niti mi je ona d*kala, ovo je klasična simulacija! Jesi mi d*kala ku*ac?!

- Isto kao što si i ti meni, i ja sam tebi - rekla je Mina.

- Šta sam ja tebi?! - pitao je on.

- Mazio si me - odgovorila je Mina.

- Ako postoji neki duži snimak, ja bih voleo da se nešto konkretnije pusti, jer ja ovde ništa strašno ne vidim - rekao je Duško.

- Ja sam se plašila ovog snimka, nisam znala šta me čeka, a po njegovoj priči ni on nije znao šta ga čeka. Ja znam šta Mina pokušava da uradi, ako bude postojao još neki snimak posle ovoga, ja ću doneti konačnu odluku šta i kako, za sada neću promeniti svoje mišljenje i Mini ne verujem ništa - objasnila je Andrijana.

Pogledajte haos koji je nastao kada je pušten snimak Mine i Đeksona:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još