ROĐENDANSKA NEDELJA U WORLD CLASS-U! Proslavite sa nama 11. rođendan uz sjajne poklone i popuste

OPEN WEEK 21 - 27.05.

Pozivamo sve koji nisu naši članovi da treniraju besplatno od 21.5. do 27.5. Vrata oba naša kluba će nedelju dana biti otvorena za sve! Dođite da probate naše grupne treninge, trenirate u teretani ili da uživate u sauni i džakuziju. Naravno, i da se druže sa nama. Budite deo našeg slavlja!
Sjajna prilika za sve koji nikad nisu bili naši članovi da saznaju zašto nas mnogi smatraju svojom drugom kućom. Mesto na kom je tako lako steći nove prijatelje, zaljubiti se u fitness i postati najbolja verzija sebe!

ROĐENDANSKI POPUSTI I POKLONI

Rođendani su idealni za poklone, zar ne? Mi obožavamo poklanjati!
Ne samo da će vas dočekati pokloni na treningu, nego već danas možete iskoristiti ROĐENDANSKI POPUST! Spremili smo specijalnu ponudu iznenađenja, i za nove i za stare članove. Učlanite se po rođendanskim cenama ili povedite prijatelja i ostvarite dodatni popust u paru.

ROĐENDANSKI RASPORED

Učinićemo sve da se i vi osećate kao slavljenici!

U četvrtak 24.05. slavimo u PARK CITY-u, a u petak 25.05. BAZAR.
Pratite raspored online, jer vas spremamo grupne treninge iznenađenja. Pažljivo vas slušamo i smatramo da je ovo naš zajednički rođendan, pa želimo da vas obradujemo što više! Saznaćete uskoro... 🙂

Slavimo i u teretani, pa ćete imati priliku da, zajedno sa našim trenerima, vežbate u “kavezu”. Čuveni poligon će se prvi put naći na rođendanskoj proslavi.

Povedete prijatelje da treniraju i slave sa nama, a nakon treninga idemo na žurku!

Rođendansko jedva čekanje startuje – sad! Dobrodošli!

Za više informacija obratite se na recepciji kluba ili nas pozovite:

Bazar 021 422 218
Park City 021 2100 217

SREĆAN ROĐENDAN!

Pogledajte još