POČINJE SNIMANJE NOVIH EPIZODA: Glogovca će u "Ubicama mog oca" zameniti kolega sa klase (FOTO)

Umesto slavnog Nebojše Glogovca, koji je preminuo 9. februara tekuće godine, u ulozi Jovana Despotovića biće njegov prijatelj i kolega s klase Boris Pingović.

- Lik Jovana Despotovića u trećem delu serije igraće glumac Boris Pingović, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase, i od srca mu hvala što je prihvatio ovu nezahvalnu poziciju - kaže scenaristkinja Nataša Drakulić.

Na pitanje hoće li biti novih junaka izjavila je:

- Imamo mnogo novih likova, jedan od glavnih je načelnik odeljenja za narkotike Bogdan, koga će igrati Ljubomir Bandović. Uvodimo i lik novog inspektora Gorana koji će raditi sa Aleksandrom i Mirkom i koga će tumačiti mladi Marko Vasiljević, koji je imao glavnu ulogu u našem filmu 'Zaspanka za vojnike' čija će premijera biti početkom oktobra. U ovoj sezoni, između ostalih, igraće i Bojan Žirović, Borka Tomović, Radoš Bajić, Sanja Mikitišin, Nikola Bulatović, Vuk Jovanović, Isidora Građanin, kao i veliki broj mladih glumaca, ne samo iz Srbije. Uz Aleksandra, Mirka i Zorana tu je i odani Sava koji im svesrdno pomaže u rešavanjima zločina. Neke od epizodnih likova nećemo videti u ovom nastavku, ali ćemo ih vratiti u četvrtoj sezoni kao, na primer, Peru lopova (Nenad Okanović) koji marljivo studira trenutno.

Takođe, evo šta će biti sa likovima koje tumače Nina Janković koja se nedavno porodila, i Jelisaveta Orašanin koja sa suprugom živi van zemlje.

- Svi iz ekipe jedva čekamo da nam se Nina pojavi na setu i da joj lično čestitamo, a rado viđen gost biće i njen mali sin Vukašin za koga će biti pripremljena posebna soba na setu. Lik Tijane (Jelisaveta Orašanin) vratio se u drugoj sezoni, a sa kakvim namerama, videćemo kada serija krene da se emituje.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: Ubice mog oca-Printscreen/Youtube

Pogledajte još