ONI SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO: Luna žestoko "oplela" po Slobi pred Milanom, a spomenula je i Kiju! (VIDEO)

Nakon svega što se izdešavalo u Zadruzi, Luna Đogani pričala je sa Milanom Miloševićem kraj bazena i žalila mu se na celu situciju sa Slobom Radanovićem, zbog kojeg je tokom prethodne noći doživela nervni slom i porazbijala sve u Pabu.

Milan je podržavao Lunu govoreći joj kako je Sloba ne voli, te da preko ovoga što se dogodilo ne sme da pređe.

Znaš kad bi dozvolio ovo da te voli? Nikad. On možda jeste bio zaljubljen u tebe, i sad je možda, ali te ne voli. To moraš da shvatiš - rekao je Milan Luni.

Očigledno nije ni nju voleo. Ja njemu kažem, znaš kad bih mogla da uživam s nekim dok znam da ti umireš, da ti je loše... On se nije udostojio juče ceo dan da dođe da vidi kako sam, leži tamo kao mrtvak u krevetu. Ja mu donela da jedem, video si... Ni hvala da mi kaže. Ja ne mogu, ja sam takva. Kako ti nije palo na pamet da dođeš da vidiš kako sam? - pitala se Luna i dodala kako ju je Sloba razočarao ne samo kao partner, već još gore, i kao čovek.

Oni jesu stvoreni jedno za drugo, njih dvoje. Stvoreni jedno za drugo. Njemu nije dobro, njega su izveli, a mene... Gledaju tu kako se raspadam i ništa - rekla je Luna misleći na Kiju i Radanovića, u čemu ju je Milan podržao.

- On meni kaže nisi ti završila sa mnom, završio sam ja sa tobom... On me javno ponizio, ispi*ao se po meni, i to ne jednom, nego više puta. Ne mogu reči da zabole više nego dela. Ne može moje "uništio si me" da boli više od onoga što je on uradio... - pričala je Luna.

Šta je on uradio da ja pomislim da je njemu žao zbog svega? Šta si ti uradio? Alo, bre, ja bih se borila za tebe! - želila se Luna, a Milan joj je rekao da ne bi trebalo da pređe preko ovog poslednjeg što joj je uradio.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: RTV Pink Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još