KIJA "OPLELA" PO SLOBI SA SANJOM: Platiću mu kartu kad izađemo da ide kod mame i kupi pogačice i jogurt! (VIDEO)

Nakon što se malo stišala tenzija Kija je porazgovarala sa Sanjom Stanković i otkrila koliko se loše oseća zbog svega što se dešava sa još uvek zakonitim suprugom.

- Meni samo on nije jasan u celoj toj priči. On nije svestan da povređuje i tebe i nju, kao:"Neću", a kao - rekla je Kiji Sanja.

- On kanali sebe. Neka ga kod mame. Platiću mu kartu za Zrenjanin i pogačice i jogurt. Zvaće on tatu. Ti nemaš pojma sa čime se ja nosim. Još malo i je*aću mu sve po spisku - pričala je Kija.

Nakon toga plavuša je prokomentarisala nešto veoma čudno, a to je da on sedi na tri stolice, na šta se Kockareva nije nimalo iznenadila. Na koga je ciljala ostaje da saznamo.

- On bi na tri stolice - prokomentarisala je Sanja.

- Ne, nego na četiri. Moja mu je izmaknuta još odavno. Samo da izdržim još tih 14 dana - dodala je Kija.

Kija je istakla da ne prepoznaje svog supruga u rijalitiju i da se on drugačije ophodio prema njoj dok su živeli zajedno.

- Ti ne znaš kakav je Slobodan bio kad je bio sa mnom. Taj Sloba (pričala je ushićeno). Nije loš on ni sada. Ja ne skromno potpisujem da sam bolji čovek nego on. Tako sam osećala, ništa na silu i ovo juče i da skačem na njega i da mu spremam večeru - objašnjavala je Kija.

Izvor: Kurir.rs

Foto: RTV Pink Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još