Vidić za Benzemu

Mančester  junajted je spreman da ponudi Real Madridu Nemanju Vidića u zamenu za francuskog reprezentativca Karema Benzemu! 

Engleski mediji tvrde da menadžer “đavola” Aleks Ferguson po svaku cenu želi da vidi mladog napadača na “Old trafordu”, pošto ne računa više ozbiljno na iskusne Ovena i Berbatova. “Sir Aleks” je zimus pokušao da za 13 miliona dovede Francuza, ali su Madriđani to glatko odbili i istakli jasnu cenu - 29.000.000. 

Kako bez obzira na prodaju Kristijana Ronalda finansijska situacija na “Trafordu” nije blistava, sir Aleks je spreman Madriđanima da ponudi “potrebnu robu” u liku Nemanje Vidića. Nije tajna da je Realu trenutno mnogo potrebniji vrhunski defanzivac koji bi dogodine igrao u tandemu sa Portugalcem Pepeom, nego napadač koji će biti tek treća alternativa posle Kristijana Ronalda i Gonzala Iguaina.

Ferguson prodaje Tošića? 

Mančester junajted bi mogao naredne sezone da ostane i bez drugog Srbina - Zorana Tošića. Brzonogi fudbaler, koji je poslednjih šest meseci proveo na pozajmici u Kelnu, prema procenama engleskih medija ima “neizvesnu sudbinu” baš kao i Berbatov, Kerik, Anderson, Foster, Oven, Hargrivs i Velbek.

www.novosti.rs

Pogledajte još