IZ MUŠKOG UGLA: Šest tipova ženskog polnog organa

Koščata

Muškarci koščate vagine vezuju za veoma mršave žene. Iako njihovo ime ne zvuči najbolje, istina je da ih ovaj tip veoma uzbuđuje jer ih karakterišu uskih zidovi, koji izgledaju kao da se potpuno zatvaraju.

"Debele usne"

Vagina sa izraženim stidnim usnama se posebno dopada jačem polu koji obožava da praktikuje oralni seks. Prizor debelih usana ih prosto oduševljava.

Obrijana

Iako vam nijedan muškarac neće zameriti na tehnici kojom uklanjate stidne dlake, istina je da na prvi pogled prepoznaju obrijanu vaginu. Kada se dlačice skidaju brijačem, javljaju se urasle dlačice, sitne bubuljice, a često i po koji preskočen deo.

"Ekspert"

Ekspert je tip vagine koje se muškarci često plaše i to iz jednog razloga. Reč je o malo široj vagini, za koju smatraju da je znak iskustva, a muškarci se boje da njihov penis neće biti dovoljno veliki da zadovolji ženu. Ipak, reč je samo o pogrešnom mitu da količina seksa može da utiče na širenje vagine.

Retro vagina

Neobičan naziv za vaginu žena koje ne mare za depilaciju, već obožavaju prirodan izgled. Verovali ili ne, mnogi muškarci to baš i vole.

"Sad ga vidiš-sad ga ne vidiš"

Reč je o obliku vagine koji pokazuje jedan deo, ili ceo klitoris. Posebno je omiljena muškarcima, jer smatraju da takve žene lakše postižu orgazam

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash

Pogledajte još