PONELA TITULU NAJVEĆEG ZLOPAMTILA U ZADRUZI: Posle govora Miljane Kulić svi su zanemeli! (VIDEO)

Miljana Kulić ponela je ne baš laskavu titulu najvećeg zlopamtila u Zadruzi, a nju to baš i nije pogodilo.
Miljana zbog niskog pritiska nije bila tu dok su zadrugari glasali za nju, pa je prokomentarisala to što su je izabrali.

- Nije me pogodilo. U trenutku sam se iznenadila kad sam čula koji ljudi, međutim, kad sam shvatila da pojedini ovde ne znaju prosto-proširenu, a kamoli složenu rečenicu, ne znaju ni šta je definicija zlopamtila... Ne bi me čudilo da mi kažu da sam od ovih ljudi izglasana za najveću prostitutku. Svako ima prava da priča šta hoće, zabolelo me samo što me je Nadežda koju znam osam godina imenovala kao zlopamtilo - rekla je Miljana.

- Ovo je smešno kao bioskop. Ova je umislila da je velika šefica - rekla je Miljana za Nadeždu koja se pobunila što pominje Mikija, a on nije tu, pa je otišla do njega i zvala ga da dođe.

- Neću, znaš da me ne zanimaju. Ako me voliš nemoj da se mešaš. Ako me voliš, nećeš reći ni reč. Pusti Miljanu... Čekam kraj da idem kući. Voleo bih sutra da ispadnem, kunem ti se... - rekao joj je Miki.

- Ja sam najponosnija na sebe, jer nisam dupljak, nisam dvolična, imam svoje mišljenje, za razliku od nekih koji ne smeju da iznesu svoje... Ja sam svoju misiju ovde ispunila. Osam meseci sam u rijalitiju u drugom stanju. Ja sam za sebe pobednik, retko koja žena ne bi mogla ovo da izdrži, a ostale samo neka pričaju... Mogu da mi zavide, mogu da me mrze, mogu da me vole, ali ne i da me ignorišu - dodala je kasnije Miljana.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još