OVAKAV FRAJER VAMA TREBA: Saznajte kakav muškarac odgovara vašem znaku horoskopa

OVAN - Intelektualac

Svoju nezavnost ne bi prodali ni za šta. Veliki su samotnjaci i duboki mislioci. Žena Ovan traži muškarca sa kojim će se često upuštati u intelektualne razgovore. Ona takođe voli partnere koji su iskreni i sigurni u sebe; žena Ovan nema vremena za gluposti.

BIK - Muškarac jake volje

Najviše volite da ugađate sebi, a kada ste u vezi potpuno ste predani partneru. Zbog toga, vama je potreban muškarac koji je pun ljubavi i strasti. Takođe da je samostalan kao vi, jer nema ništa privlačnije nego muškarac jake volje.

BLIZANCI - Iskrenost pre svega

Vi ste avanturističkog duha i na prvom mestu su vam prijatelji, bez obzira na okolnosti. Žena Blizanac želi muškarca koji će bez ustezanja izreći svoje mišljenje, ali koji takođe može biti razigran i zabavan.

RAK - Muškarac dobrog srca

Ovo je najdobroćudniji i najosetljiviji znak. Žena Rak traži muškarca poput nje – iskrenog, poštenog i spremnog za zdrav odnos.

LAV - Koketni muškarac

Lav ceni odanosti motivisanost. Ako njegova druga polovina nema te osobine, njihova veza će se brzo raspasti. Žena Lav će tražiti muškarca koji je jednostavan poput nje. Ona ipak nije sasvim ozbiljna, žena Lav želi partnera koji je velik odušan i zna da koketira.

DEVICA - Strpljivost

Devica je najpromišljeniji znak u horoskopu, pa se tako nikad ne otvara pred drugima, zbog čega su odnosi sa njom zamaraju. To je razlog zašto Devici treba strpljiv muškarac, koji ume da čeka.

VAGA - Odanost

Vrlo ste tvrdoglave, logične i kao takve uvek volite da analizirate situaciju. Vama odgovara veran i prilagodljiv mušakarac, komunikativan i onaj koji će biti vrlo jasan kada je reč o bitnim životnim pitanjima.

ŠKORPIJA - Strastveni muškarac

Škorpije su izuzetno intenzivne i strastvene. Ponekad se nađu u nevolji, jer radije učine nešto neozbiljno, a tek onda razmišljaju o posledicama. Žena Škorpija želi nekoga zabavnog i strpljivog, pogotovo kad počnu nevolje. Potrebno je vreme da Škorpije počnu da veruju drugoj osobi.

STRELAC - Senzualan muškarac

On je avanturističkog duha i voli uvek da isprobava nove stvari. Međutim, on voli i intimno druženje sa svojom lepšom polovinom, sa kojom gradi stabilan i siguran odnos. Žena Strelac voli senzualne muškarce s dobrim smislom za humor kojim razbijaju napetost u zahtevnim situacijama.

JARAC – Marljivost na prvom mestu

Jarčevi su pametni i ozbiljni, a to je razlog zašto žena Jarac želi muškarca koji nije sve vreme ozbiljan i namrglođen. Ona ceni partnere koji su slični njoj samoj, jer joj to pomaže da se poveže s drugima na dubljem nivou. Želi da ima sigurnu vezu, jer će joj to pomoći da se više fokusira na zabavne stvari u vezi.

VODOLIJA - Šarmantan muškarac

Vrlo je kreativna, šarmantna i strastvena, pa zato traži muškarce slične sebi.

RIBE - Romantičan muškarac

Ribe su emotivne, ali isto tako svoj senzibilitet vrlo često umeju i da iskoriste. S druge strane, umeju da budu i iskrene kada ih nešto muči. Žena Riba želi odnos s nekim ko je saosećajan i pažljiv, baš kao što je i ona sama. Ceni romantiku i lako može pasti na takav gest od muškarca.

Izvor: Prva
Foto: Ilustracija/Pixabay

Pogledajte još