NASTAVI DA MAŠEŠ: Čitač s usana otkrio sve tajne kraljevskog venčanja godine!

Bilo je samo pitanje trenutka kad će britanski mediji potražiti pomoć čitača s usana kako bi saznali i najsitnije detalje sa svadbe princa Harija i Megan Markl. Dejli Mejl je dan nakon svadbe pozvao Terija Ruanea koji je s njima pogledao snimak i otkrio šta je rečeno.

Dok su se poznate zvanice okupljale, Teri je uhvatio Amal Kluni kako govori “Oh, kako slatko” i “Kako iritantno”, ali ne zna na što se to odnosilo. Glumac Idris Elba našalio se da dvorac Vindsor i nije tako loše mesto.

Dok su prinčevi Vilijam i Hari išli prema crkvi, Vilijam se požalio da mu je nešto preusko, ali Teri ne zna da li je mislio na pantalone ili cipele.

U crkvi je Hari nervozno ispitivao brata “je li došla”, a Vilijam je odgovorio: “Ne, ne još. Ne znam zapravo.”

Mlađem bratu predložio je da ustanu kad dođe mladina majka Dorija Ragland.

- Hteo bih videti Megan pre nego posedim - dodao je Hari.

Kad mu je otac Čarls predao mladu, on se zahvalio: “Hvala ti, tata.”

- Izgledaš predivno, nedostajala si mi - rekao je gledajući svoju mladu.

Nakon svadbe, na stepenicama, Megan je Harija pitala trebaju li se poljubiti, a on je rekao da. Njegova baka Elizabeta u tom je trenu svom mužu naredila: “Nastavi mahati.”

Majka od Megan Markl princu Čarlsu rekla je da je venčanje bilo “savršeno”, dok je u kočiji Megan Hariju rekla: “Ovo je bilo jako zabavno.”

Nekoliko trenutaka kasnije, dok je kočija prolazila kraj građana, Harry je prokomentarisao: “Sad sam spreman za piće".

Megan je nekoliko puta ponovila “Vau” kad je videla okupljeno mnoštvo.

Stručnjak za govor tela rekao je da je Megan bila snažnija na dan venčanja te da je tokom cele ceremonije umirivala svog supruga. Iako je njoj celo ovo iskustvo potpuno novo, za razliku od Harija, nije pokazala nijedan znak nervoze, tvrdi stručnjak Hudi Džejms.

Izvor: Exprestabloid.ba
Foto: BBC- YouTube/Printscreen

Pogledajte još