Krasić u Bajernu ili Mančester junajtedu

BEOGRAD, 12. maja 2010. (Beta) - Bajern iz Minhena i Mančester junajted najbliži su dovođenju fudbalskog reprezentativca Srbije Miloša Krasića, izjavio je njegov menažer.

"Istina je da Miloša traže neki od najvećih klubova u Evropi, ali trenutno je Bajern prvi izbor, a Mančester junajted je na drugom mestu", kazao je menadžer Dejan Joksimović za sajt Gol (www.goal.com).

Moskovski CSKA trenutno za 25-godišnjeg Krasića traži 15 miliona funti (oko 17,5 miliona evra), a cena bi mogla naglo i da skoči u slučaju dobrih igara srpskog reprezentativca na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Upravo tome se i nada CSKA.

"Čuo sam da se za Miloša interesuju i Liverpul, Barselona, Real i Milan, ali niko od njih za sada nije kontaktirao ni mene ni CSKA. Miloš je rekao upravi CSKA da bi rado odmah promenio sredinu, ali oni žele da se kockaju s njegovom cenom i sačekaju Mundijal", naveo je Joksimović.

Najviše je zainteresovan Bajern, koji će u letnjem prelaznom roku verovatno ostati bez Franka Riberija. Krasićeva je, međutim, želja da igra na Mančesterovom Old Trafordu, stadionu koji zovu i "teatrom snova".

"Najveće interesovanje izrazio je Bajern, ali se i Mančester zanima celu sezonu, a Miloš sanja da igra za tako veliki klub. U januaru je i odbio Mančester Siti pošto je želeo da pređe u klub sa većom tradicijom, kakav je Mančester junajted", istakao je Joksimović.

Prednost Bajerna je činjenica da za minhenski tim nastupa hrvatski reprezentativac Ivica Olić, Krasićev najbolji drug s početka karijere u Moskvi.

"Ivica bi mu mnogo pomogao da se prilagodi... Najviše toga, ipak, zavisi od odlaska ili ostanka Riberija", naveo je Joksimović.

Pogledajte još