DA SAM MANIPULATOR BOLJE BIH PROŠLA U ŽIVOTU: Luna osula paljbu po Slobi i Milanu zbog Veljka Ražnatovića! (VIDEO)

Međutim, ovde nije bio kraj problemima. Sloba i Luna ponovo su počeli da se svađaju, ali pre toga, Luna je imala okršaj sa Milanom Miloševićem.

- Za sve što sam ti ikada rekla ovde, ti si me izdao. Ja tebe nikad nisam izdala - prebacivala mu je Luna zbog toga što je Milan drvetu otkrio da je Luna rekla kako bi volela da ima seks sa Veljkom Ražnatovićem.

- Šta sam te izdao?! To što si sama naglas rekla za Veljka, da se ne bi zabavljala sa njim, ali da bi imala seks? Mene je danas Drvo zvalo da me to pita! Nemoj da kriviš druge za ono što sama pričaš. Nisi se šalila, naravno! Ti mene praviš budalom Ja ako se vama nakačim, ima po ceo dan da vas komentarišem! Ti upravo kriviš svakog što ovde sama napraviš haos, jer ti si takva osoba. Nemojte mene da krivite za te vaše stvari. Svaki problem si Slobi ti ovde napravila - rekao je Milan.

Kada su Milan i Đoganijeva završili raspravu, ona je ponovo došla u okršaj sa Slobom.

- Ne obraćaj mi se, bre! Rekla sam ti da mi se ne obraćaš! Ja sam tebi sve loše uradila u životu, izvini za sve! Ne obraćaj mi se, rekla sam ti i malopre da mi se ne obraćaš! Ti prvi pričaš da te ja dovodim do toga da udaraš glavom! To želim sebi, da crknem... Zaljubila sam se iskreno i sve želela da uradim da budem sa čovekom i ispadoh ja najveći ološ. Što nisam manipulator, što nisam koristoljubiva, što nisam ološ neki da se prodajem za pare... Što nisam? Bolje bih prošla u životu, više bi me voleli i cenili... Znaš ti dobro ko se prodaje za pare! Ja sam te uništila, priznajem, izleči se od mene! Izdrži još 29 dana i ideš kući, kao da me nikada nisi upoznao! Izlečićeš se, mada ćeš možda i ovde - uporno je provocirala Luna, kojoj je Sloba poručio da je sama dala povoda da ga komentarišu, a nakon što mu je prebacila što nije imao hrabrosti onda kada je trebalo da ima (misleći na situaciju kada je trebalo da svojoj ženi prizna da ju je prevario u "Zadruzi"), Sloba je pobesneo, prenosi "Pink.rs".

- Ti si govno postala, govno bezobrazno! Mrš bre u p**ku materinu - vikao je Sloba.

Izvor: Blic.rs/Pink

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još