INmusic #13 bogatiji za sjajne glumačke izvedbe u sklopu INteatra!

0

Posetioci INmusica #13 i ove će godine imati priliku da uz sjajni muzički program uživaju u tri odlične pozorišne predstave na zagrebačkom Jarunu!

„Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere“ Romana Šuškovića-Stipanovića veliki je međunarodni književni i pozorišni hit, a predstavu će publika imati priliku pogledati u INteatru u ponedeljak, 25. juna na INmusic festivalu. „Münchhausen“ Vilima Matule na daskama INteatra je na rasporedu u utorak 26. juna, a „Majstorska glumačka radionica“ Zijaha Sokolovića u sredu, 27. juna.

„Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere“ predstava je za koju je Paul Dewandra napisao tekst prema svetskom bestselleru Johna Graya. „Münchhausen“ u izvedbi Vilima Matule svojevrstan je klasik monodramske forme, monodrama nastaola prema knjizi Gottfrieda Augusta Bürgera, a govori o umijeću laganja. „Majstorska glumačka radionica“ monodrama je Zijaha Sokolovića u kojoj izaziva sve segmente glume i glumca te ih publici predstavlja na način na koji samo on to može.

INmusic festival #13 održaće se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih ada od 25. do 27. juna 2018. godine.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.