POBEGAO NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Miki Đuričić diskvalifikovan iz Zadruge! (VIDEO)

Nakon velike svađe koja se odigrala danas popodne Miki Đuričić odlučio je da na svoju inicijativu napusti najgledaniji rijaliti program "Zadruga", što je strogo kažnjivo i van svih pravila.

Pre ovog Mikijevog poteza došlo je do velike svađe u "Zadruzi". Naime, u okviru zadatka "Neobične pojave" kao poslednja čudna situacija bio je pušten video-prilog Nadeždinog razgovora iz Rajskog vrta sa Drvetom mudrosti.

Pevačica je tada otkrila da je Miljana Kulić zaljubljena u Marka Miljkovića. Posle snimka, Miljana je otišla zajedno sa Sanjom Stanković do sobe za rehabilitaciju, gde su bili Miki i Nadežda. Tada je nastala svađa, a Miki je u jednom trenutku pljunuo Sanju. U celu zbrku umešala se i Jovana Tomić Matora, koja je bila jako nervozna jer se Đuričić svađa sa njenom devojkom.

Podsetimo, posle puštenog snimka Miki je Nadeždin razgovor komentarisao sa Biljićevom zbog čega su zadrugari napravili treću grešku i počeli Mikija da krive zbog njegovog poteza. Miki je zatim odlučio da pobegne iz "Zadruge".

Beži sa vrata! Neću da se smirim! Hoću da sačuvam još ovo malo dostojanstva što je ostalo u meni! - govorio je Miki tom prilikom.

Kada je Đuričić otišao, Nadežda je o svemu u sobi za rehabiltiaciju pričala sa ukućanima. Osim što je svoju verenicu ostavio pod krovom Bele kuće i otišao Miki je ostavio i svog psa, Žutu, koja nedelja boravi sa ukućanima i mami osmehe milionima.

- On treba da reši svoj probleme, ne može stalno da beži od njih! - pričala je Nadežda nakon što je Miki pobegao.

O svemu što se desilo, kao i o posledicama koje će Miki snositi, Veliki šef obavestio je zadrugare kroz pismo koje je stiglo u Belu kuću.

- Zadrugari, ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je Miki samoinicijativno napustio Zadrugu i da je zbog toga diskvalifikovan! - pisalo je u pismu.

Ovo je jako teško palo Nadeždi Biljić, koja je izašla sa sastanka, otišla do sobe za rehabilitaciju, bacila flašu sa vodom i vratila se u Belu kuću tražeći da pogleda pismo koje je stiglo. Kasnije je završila u suzama, dok je pričala sa Zoricom Marković na pragu Bele kuće.

Majmune! Majmune! Nije meni zbog mene, nego što je majmun! Sedmi put uleće u nešto što ne može! - vikala je Nadežda.

Izvor: Pink.rs
Foto: AmiG šou-Printscreen/Youtube

Pogledajte još