ODLUČILA DA PROGOVORI: Kaća Živković otkriva u kakvim je odnosima sa Banetom Jankovićem

- Svi su me zvali kada se pročulo da se Bane našao na splavu na kojem sam i ja uživala sa društvom. Moj separe je bio pored njegovog, a mi smo se najnormalnije pozdravili. On je za mene davno prošlo vreme, ali mi se nikada nismo svađali i vređali. Kod nas nema mesta za ljutnju, niti za bilo kakva osećanja. Mi smo u odličnim odnosima i degutantno mi je kada neko nakon raskida iznosi u javnost prljav veš o svom bivšem. To nikada u životu neću uraditi. Inače, sa svim svojim bivšim momcima sam u dobrim odnosima - uverava Kaća, koja uskoro putuje u Grčku.

- Za nekoliko dana idem na Krit. Jedva čekam! Ponovila sam se novim kupaćim kostimima i jedva čekam da ih prošetam na plaži. Neću da se blamiram starim kupaćim, to bi bilo zaista katastrofa... Idem sa drugaricom i sigurna sam da ćemo se odlično provesti. Kažu da su Krićani, za razliku od ostalih Grka, veoma zgodni, pa baš da vidimo da li je to istina - kaže sa osmehom pevačica i otkriva način na koji joj se udvaraju muškarci.

- Mene uvek muvaju direktno i vrlo retko putem društvenih mreža, što kažu da je danas retkost. Naučila sam da se ponašam kada mi neko pošalje piće i nije mi neprijatno. Uvek mi takvi gestovi budu simpatični i smatram da nisam uobražena po tom pitanju - kaže Živkovićeva i otkriva da retko propušta odlazak u teretanu.

- Trener me kritikuje kada ne odem na trening. Inače, u teretanu idem tri puta nedeljno, gde uglavnom podižem tegove i trčim. Osim toga, izbegavam da jedem slatkiše i smatram da svi treba da se hrane zdravo, bez obzira na to kojim se poslom bave - zaključila je pevačica.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/katarina_zivkovic_official

Pogledajte još