DEVOJKO, TI SI MENTOL: Luna htela da napusti "Zadrugu" za vreme Kijine rođendanske žurke, a surovu Slobinu reakciju nije očekivala! (VIDEO)

Nakon prisnog razgovora Kije i Slobe tokom njene rođendanske žurke, Luna je otišla na kapiju i molila obezbeđenje da je puste napolje. Sloba je ubrzo došao i pitao je ljutito šta radi, a njihov razgovor na kapiji nije se najbolje završio.

- Nisi me ni video, vrati se na rođendan. Hoću da se raduješ, neću da kvarim ničiji rođendan, hoću da se vratiš tamo - rekla je Luna Slobi kad je došao do kapije.

- Što bi kvarila bilo čiji rođendan? - iznerviran je bio Sloba njenim ponašanjem.

- Nisi me ni video ovde, vrati se na rođendan. Uživaj u slavlju. Vrati se na rođendan. Nisi me video. Molim lepo samo da me puste napolje, jer neću da pravim s*anja - ponavljala je Luna, a Sloba je besneo.

- A što bi pravila s*anja? Zato što si opet popila pivo? - pitaju ju je besno.

- Vrati se, samo te molim da se vratiš na rođendan! Ponašaj se kao da me nisi ni video u ovom izdanju sada - rekla mu je, a to ga je izvelo iz takta.

- E, sad, ovako ti kažem. Od sad te više ni ne vidim! Ti si, devojko, mentol ako ne kapiraš. Bravo. Srećno ti bilo - rekao je Sloba, okrenuo se i otišao. Vratio se u Belu kuću na Kijinu žurku i prokomentarisao Bori za Lunu da je "devojka debil".

- Šta ima da se ljuti kad nismo zajedno? Ma, boli me ku*ac! - rekao je Kiji, a ona je zatim nazdravila sa njim.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još