SVAĐA U ZADRUZI: Nadežda Biljić u suzama zbog reči koje joj je uputila Miljana Kulić (VIDEO)

S obzirom na to da je Miljana Kulić jednim delom izazvala odlazak Mikija Đuričića iz "Zadruge", ona je tokom današnjeg dana od bivše zadrugarke Jelene Golubović dobila pitanje da li joj je krivo što je ona krivac za to što se desilo u rijalitiju.

- Bilo mi je žao scene kada je uzeo kesu i Žutu. On je labilan da svako može da ga isprovocira - započela je Milljana a potom dodala da ne žali zbog novonastale situacije.

- Nije mi uopšte žao, pošto se on pravi da je najinteligentniji, a mi svi glupi. Kada vidi da ne može tako, on izvrće i laže, igra prljavo - završila je Miljana.

Ove reči su naročito pogodile Mikijevu verenicu Nadeždu Biljić koja je ušla u konflikt sa trudnicom i iznela niz uvreda na njen račun. S obzirom da je i Kulićeva oštra na jeziku, nije joj ostala dužna.

- Ona meni nije ispala prijatelj kada je pokušala preko mene da dođe do njega, da ga dovede do ove situacije. Miljana je žena koja je trudna kada njoj to odgovara, kada treba da se pije pivo i bambus na žurkama, njoj to odgovara. Kada treba da ogovara ljude i da im pravi pakao od života, a kada naiđe na kontru, onda je ona jadna i nezaštićena - pričala je Nadežda o Miljani.

- Ti si jedna čaplja i alkoholičarka, koju može da raščepi svako ko hoće. Vi ste se našli, Laza Lazarević, muško i žensko odeljenje - odbrusila joj je Kulićeva.

- Evo sad je izbacila Mikija, konkurenciju. Meni je puno srce što je izašao odavde. Meni je drago samo zbog njegovog psihičkog stanja i što je kući sa svojom porodicom zbog ovakvih ljudi kao što je ona i što puštaju m*da kada je on izašao. Daleko da je on bio cvećka, on je najgori od svih nas, ali daleko od toga da je on zaslužio da se ona tako ponaša prema njemu - rekla je plačljivim glasom Nadežda.

Njihova rasprava se otrgla kontoli, a Pinkovu zvezdu su posebno razočarale Miljanine reči, pa je plačući izletela iz Bele kuće i sela pokraj sobe za rehabilitaciju gde je često provodila vreme sa svojim verenikom.

Nadežda je bila jako utučena što njena cimerka kudi pčelara i nije dozvolila da se bilo šta ružno o njemu kaže. Dok je Kulićeva pričala negativno o Mikiju, ona nije želela da prisustvuje tome.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još