TA MALA MISLI SAMO NA ONU STVAR: Milan otkrio šta mu je Luna rekla za seks sa Slobom! (VIDEO)

Zadrugari su komentarisali ljubavni torugao Kija-Sloba-Luna, te ubeđivali jedno drugo kako im je sve to čudno i kako su oni samo zamorčići, a priča se najviše povela oko Lune Đogani.

Milan je prvo pričao sa Matorom, tvrdeći kako ona ne može biti prijatelj sa Lunom, kao što je izjavila.

- Koliko ste ručaka obavile zajedno? Koliko ste puta spavale jedna kod druge? Gde ste putovale zajedno? Kakve ste probleme prošle zajedničke...da bi ti bila prijatelj sa nekim? - pitao je Milan.

- E, pa, evo, odgovoriću ti jednu reč, a ti protumači kako god hoćeš. Ja sam šmeker za razliku od nekih drugih muškaraca. E, pa ti protumači kako god hoćeš - rekla je Matora.

- Ali niste prijatelji - insistirao je Milošević.

- Pa, kako god, protumači kako god hoćeš! Ja ne pi*am po po nekim ljudima, kao neki muškarci! Je l' me razumeš? Pa, ti shvati kako god hoćeš to! Ja neke stvari ne želim da pričam, niti išta. Ti si dovoljno pametan i znaš! - rekla je Matora i dodala kako je ispala loša kad god je davala savet Luni, te rekla kako to više neće raditi.

Zadrugari su posle pričali o Luni, Kiji i Slobi, te pomenuli još neke šokantne stvari o njima.

- Ova mala samo misli na onu stvar i to je to. Ona meni kaže da u životu nije imala takvog ljubavnika - rekao je Milan i dodao:

- U priči je izjavila kako se ona, očuh i Anabela naduvaju kad uspavaju Blankicu. To je pričala pred jorganom - tvrdio je Milan i ostavio sve u šoku.

Šta su još pričali pogledajte u nastavku:

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još