KRAJ JE RIJALITIJA, MENI JE DOSTA: Nadica otkrila šta misli o Kijinom i Slobinom odnosu i koji Anabelin postupak je zgrozio! (VIDEO)

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, je gostujući na televiziji "Pink" govorila o odnosu njene ćerke Kristine i Slobe.

- Treba da sednu i pričaju, da reše ili ne reše problem, odnosno da reše da li će ostati u braku ili da reše da li će se udaljiti. To je na njima. Meni je vrlo neukusno i blam kada sednem ovde i pričam o njihovom braku. I ne volim da mi mame vodimo ratove sa tom našom decom koja su već punoletna. I što bi vodili? I to je meni neukusno i meni to ne priliči i, zaista, meni je to... Ja, kada bi stala Kristina ispred mene, verujte, ne znam koji savet bih joj dala. Govorila sam i pre i sad, kad te srce vodi, ne možeš da se kaješ - rekla je Nadica Zeljković.

Na pitanje voditeljke Katarine da li je moguć nastavak braka, Nadica je rekla:

- Poznavajući nju, sa tim jakim karakterom, ona je vrlo odgovorna osoba, i vrlo jaka. Ja nju ne podržavam u mnogim nekim stvarima kroz život. Ja nju samo mogu da opravdam kroz neke situacije životne, šta je učinila dobro ili loše i da li je postupila dobro ili loše. Samo da opravdam. Da je podržim, baš ne mnogo. Čak se i meni ne sviđa kada ona trpi nešto od njega.... - rekla je Nadica.

Onda je pričala o Slobi, ali i Anabeli.

- On se malo izgleda izgubio. Dohvatio se nečega što ne može da izgura do kraja. On meni deluje nesigurno. On je klasičan muškarac koji vara. Malo kod ljubavnice, malo kod žene... Svaki njegov postupak, kad on uradi nešto, pod znacima navoda, loše prema mom detetu, ja smatram da će Kristini taj bes ugušiti više tu ljubav i da ona neće patiti. Meni je najbitnije da ona ne pati, da ima taj duševni mir. Najgnusniji deo što sam mogla da preživim to je ono povraćanje u jezeru, jer ona zna da trpi i da trpi... To što tvrde ljudi, i neko drugi sa strane, da je to gluma i da to treba da se tapše, ja ću javno reći, da ne bude da skrivam. Stvarno, gospođo Anabela, ja sam se jako iznenadila da može da tapše jednom detetu koje povraća kakva je glumica. Na to ne da sam bila ogorčena, nego sam bila iznenađena, jer ona je ipak majka tri devojčice.... Malo sam se začudila od nje. Ona je jedna javna ličnost i ja mogu javno da kažem da sam se zgrozila njenim ponašanjem da tapše jednoj devojci koja povraća od boli duševne, ljubavne, svejedno. Nema veze da li je učestvovala njena ćerka, moja ćerka ili neka treća - rekla je Nadica.

Na kraju, pričala je o Gagiju.

- Sa Gagijem sam se srela, on me je prijatno iznenadio. Mi smo svi roditelji, i nema tu toga da moje dete ima veći bol, a tvoje manji. Oni, svo troje kad dođu u naš zagrljaj, svima će biti lakši. Gagi i ja smo zajedno gostovali u emisiji "Magazin in", lepo smo se pozdravili. Kraj je rijalitija, nama je dosta, svim majkama je već dosta svega. Možda i kažemo nekad nešto što nije trebalo. Trebalo bi da imamo poštovanja jedni prema drugima. Samo to aplaudiranje me povredilo - rekla je Nadica.

Pogledajte snimak:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još