JEDVA ZADRŽALA SUZE! Luna otkrila da je od Cece dobila matursku haljinu i poručila: Krivo mi je što sam izgubila Anastasiju (VIDEO)

Pre tri godine, ona se pohvalila na društvenim mrežama belom kreacijom koju joj je poklonila pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, majka njene tadašnje drugarice Anastasije, sa kojom je bila, kako kaže, kao sestra.

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

- Ja sam bila član te porodice dugo godina... Ljudi, mnogo mi je bitno ovo da kažem. Ispalo je kao da se ja nešto rugam, a daleko od toga, stvarno. Nikad ovde ružnu reč nisam rekla za Anastasiju, to znaju ljudi s kojima sam ovde provodila vreme i pričala o njoj uvek sve najbolje. Čak sam pre neki dan pričala ovde na bazenu kako mi je krivo što sam takvu osobu izgubila u životu, stvarno mi je bila kao sestra.

- Stvarno mi je krivo. Ispalo je kao da se ja nešto rugam, smejem, uopšte nije tako... Ona je za mene uvek bila i ostala veliki čovek i prelepa moja prošlost, tako da hoću da joj se izvinim. Ona vrlo dobro zna moje mišljenje o njoj, posle svega, uvek ću i imati takvo mišljenje - rekla je zadrugarka koja je ovom pričom ganula mnoge.

- Što se tiče haljine, da, Ceca mi je tad, kad sam bila član njihove porodice, poklonila za rođendan haljinu koja je njena i dala mi da je nosim i... eto - zaključila je priču.

Izvor: Kurir.rs
Foto: lunadjogani/Instagram

Pogledajte još