Skorseze završio dokumentarac o Džordžu Harisonu

0

KAN, 16. maja 2010. (Beta) – Američki režiser Martin Skorseze otkrio je da je završio snimanje dokumentarnog filma "Living in the Material World: George Harrison" u saradnji s udovicom Džordža Harisona, Olivijom, objavio je Varajeti.

KAN, 16. maja 2010. (Beta) – Američki režiser Martin Skorseze otkrio je da je završio snimanje dokumentarnog filma „Living in the Material World: George Harrison“ u saradnji s udovicom Džordža Harisona, Olivijom, objavio je Varajeti.

Skorseze i Olivija Harison su i koproducenti, a prikazivanje se planira za 2011. Skorseze i udovica bivšeg „Bitlsa“ došli su u Kan da promovišu film.

Najširoj publici poznat po igranim filmovima ko što su „Razjareni bik“, „Taksista“, „Rt straha“, „Dobri momci“, „Kazino“, „Bande Njujorka“, „Dvostruka igra“, „Avijatičar“ i „Zatvoreno ostrvo“, Skorseze je fasciniran rokenrol muzičarima. Snimio je filmove o nekima od najuglednijih muzičara 20. veka što su grupe „Bend“ (Band) („The Last Waltz“), „Roling Stonsi“ (Rolling Stones) („Shine a Light“) i Bob Dilan (Dylan) („No Direction Home: Bob Dylan“).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.