BOG ĆE TE KAZNITI ZA OVO ŠTO SI URADIO: Kija žestoko izvređala Slobu, a onda se umešala i Luna

Pre nekoliko noći Sloba i Luna su završili u spoljnjem kupatilu, a taj snimak u četvrtak veče videli su kako svi zadrugari, tako i Kija.

- Dvadeset dana ću da te k*ram, svaki dan, kada god te vidim! Kada sam videla onaj snimak, želudac mi se okrenuo koliko si jadan! Od*ebi! Idi vataj tamo nadograđenu sintetičku kosu! Debilčino, brukaš sada svoje roditelje debilu jedan! Konju jedan! Sam sebe ponižavaš! - govorila je Kija.

- Ti za moje roditelje nemoj da brineš! Brini ti za svoje! Nisi ni do sada brinula, ne moraš ni od sada! Ti si svoje... ti si sebe već obrukala! - rekao joj je Sloba.

Kija je svom suprugu rekla da je jako razočarana u njega i da njegova priznanja ne umanjuju grešku koju je načinio u njihovom braku. U jednom trenutku Kristina je Slobi rekla kako je zbog njega prošla pakao. Dok su se oni svađali, Luna Đogani sedela je u drugom delu dvorišta sa ostalim zadrugarima, a onda se i ona umešala.

- Pa ti brukaš sve! Dno si dotako! Idi u spoljnji WC! Oboje ste jedno za drugo! Ti si sintetika, ja sam svila! Bolje ne prolazi ovuda! Za tebe sam kraljica balvane! Bog sve gleda! Kada budeš izašao videćeš gde si gurao k*rac, dobro ti nije otpao? Bog će da te kazni za ovo što si uradio! Dobro znaš da te njeni roditelji ne podržavaju, nego samo vas podržavaju da im ćerka ne bi ispala k*rvetina, kao što jeste! Ja sam ti žena, a ne ljubavnica! Napravi razliku! Tri meseca si me nakon našeg crkvenog braka prevario! Moja baba te je volela kao da si joj unuče! Razboleo si celu moju i tvoju porodicu! Kada budeš šetao Zrenjaninom, bolje spusti glavu, šta si učinio mojoj i tvojoj porodici! Treba da te bude sramota! Tvoja nova tašta te nazivala p*derom, a ja sam došla da te branim! Sad si kao dobar i voliš njenu porodicu! Marš! Idi kod svog novog tasta i tašte, oni su te nazivali da si p*der! Pljunuo si me kao niko do sada! - besna je Kija.

- Kristina! Nemoj moje roditelje da pominješ! Mene možeš da zoveš ljubavnicom, ali nemoj roditelje da mi pominješ! Budalo jedna, da ti j*bem mater! Pljuje po meni i spominje mi roditelje! - rekla je Luna koja se umešala u ovu svađu.

- Trčala si za njim kao najveća dr*ljetina! Za spoljni WC si, nisi za bolje! - govorila je Kija Luni.

Izvor: Alo
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Pogledajte još