ĆERKA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA POKUŠALA DA SE UBIJE! Muzičar otkriva: Ovo se ne dešava prvi put!

Maja je navodno prerezala vene, najverovatnije žiletom, i poprilično je iskrvarila. Neko od ukućana pronašao ju je krvavu u kupatilu i odmah je alarmirao policiju, koja je pozvala ekipu Hitne pomoći.

Srećom, lekari su stigli na vreme i nesrećnu ženu zbrinuli i prevezli u Urgentni blok “Opće bolnice Abdulah Nakaš”, gde su joj rane na ručnim zglobovima sanirane i nalazi se van životne opasnosti. Avdibegović će, kako navode bosanski mediji, biti upućena na Psihijatrijsku kliniku, piše "Avaz.ba", a prenose "Novosti".

Inače, Maja se dugo godina borila s zavisnošću o drogama. Milić je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu.

Poznati rok muzičar se sprema da otputuje u Sarajevo i poseti ćerku.

Dobio sam sinoć informaciju šta se dogodilo. U kontaktu sam sa njenom majkom, jer je Maja u bolnici i tamo nema telefon. Nisam imao mogućnosti da se čujem sa njom. Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Razumite me, da mi kao ocu nije lako zbog svega ovoga – rekao je Milić za “Blic” i dodao:

Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Idem sutra u Sarajevo, pa ću videti šta se dešava. Bilo je ovog i pre. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo juče, sve je ovo sveže još – završio je Vukašinović.

Izvor: Avaz.ba/Blic.rs
Foto: vukasinovic.milic/Instagram

Pogledajte još