DUŠU MU JE KIDALA: Komšije Vuka Kostića progovorile o njegovoj bivšoj dragoj Jelisaveti Orašanin

Popularni glumac živi u stanu sa majkom, a njegove komšije otkrile su šta misle o njemu, ali i glumici Jelisaveti Orašanin sa kojom je bio u vezi.

- Jao, kako sam se samo iznenadila kad sam saznala da je Vuk glumac. Njegovu majku dugo znam i divna je žena, a njega sam sretala, mada nisam znala ko je i da je on njen sin. Kad sam shvatila, pitala sam Vukovu majku da li je on stvarno njen sin, a kazala sam joj i da obožavam da ga gledam u seriji. Skromno mi je zahvalila. Oni su tako normalni i fini ljudi - rekla je jedna komšinica, a onda se nadovezala druga:

- Volim što se ona njegova glumica udala jer ga je užasno namučila, dušu mu je kidala. Ova nova je prava lepotica - kaže ona, a onda se prisetila jedne situacije u kojoj joj se Jelisaveta, bivša devojka, posebno zamerila.

- Jednom ju je čekao sat vremena da dođe. On je niz ulicu išao besomučno dok je nije dočekao. Kad je napokon stigla, besan ju je pitao: "Pa, pobogu gde si ti, čitav sat te čekam", a ona se samo smejala i bacila mu se u zagrljaj i poljubila ga. Ženski namazano je postupila - ispričala je komšinica.

Prva komšinica glumačkog asa otkriva da je jednom Vuk spasao komšiluk od požara.

- On i ja smo bukvalno išli od vrata do vrata u ova dva ulaza i govorili ljudima da se evakuišu. Kad smo videli da gori susedna zgrada, reagovali smo kako treba i kako smo najbolje znali, pored angažovanja vatrogasaca trebalo je obavestiti stanare, a Vuk je to vrlo angažovano radio - izjavila je.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još