GOSPODIN PRAVI I NJEGOVI KVALITETI: Šta žene traže kod muškaraca?

Foto: Ilustracija/Pixabay.com
0

Često smo u prilici da čujemo kako je teško naći onog „pravog“, ali možda ste i vi delom krive za to jer tražite pogrešne kvalitete kod muškaraca.

Saznajte koje su to osobine na koje treba da obratite pažnju prilikom započinjanja nove veze.

Njegovi najbolji prijatelji su dobri ljudi

Ukoliko želite „pravi“ uvid u to kakav je muškarac s kojim se zabavljate. Upoznajte njegove prijatelje jer osobine ljudi koji su mu najbliži puno govore i o njegovom karakteru.

Ne reaguje burno kada je pod pritiskom

U dugotrajnim vezama neminovno dolazi do uspona i padova. Ipak, vaš partner treba biti neko na koga možete da računate, kao i neko ko će mirno reagovati i utešiti vas dok prolazite kroz težak period u životu.

Novac mu je glavna motivacija

Nije važno da li vaš partner puno zarađuje, već činjenica da ga u životu ne motiviše samo novac. Osobe koje trče samo za finansijskom dobiti često zapostavljaju druge aspekte života, odnosno partnera i porodicu.

Ceni vašu samostalnost

I vi imate svoje interese, mišljenje, želje i ciljeve. Nezavisno od toga da li ste se odlučile da ostanete kod kuće i gajite decu ili ste pak žena od karijere, vaš partner to treba da poštuje i da vas podrži.

Smeh, smeh i samo smeh

Kvalitetna osoba se najlakše može prepoznati po tome da li ima humora, odnosno ukoliko vaš partner zna da vas oraspoloži i nasmeje, to je sigurno znak da je on pozitivna osoba vedrog duha koja ima optimistički pogled na život.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.